Witam
Mam na imię Krzysztof, mam 22 lata i pochodzę z pięknego Podkarpacia dokładniej z okolic Krosna.
Pochodzę z rodziny stolarzy (tata i mama) lecz w kwestii wykształcenia poszedłem drogą nowoczesności. Ukończyłem technikum mechatroniczne, lecz na dalsze kształcenie nie zdecydowałem się (studia). Podjąłem pracę jako operator maszyn cnc.
Stolarstwem pasjonuję się od kilku lat. Z racji, że rodzice są stolarzami często budowało się z tatą różne meble dla siebie zamiast kupować. Chciałbym rozwinąć to zainteresowanie i w związku z tym planuję zorganizować mały warsztacik i po części liczę na waszą pomoc w tym temacie, ale to w innym dziale. Takimi motywatorami aby to uczynić są filmy pana Jarka jak i innych na YT oraz chęć budowy domu w niedalekiej przyszłości, a jak wiadomo domek trzeba będzie wyposażyć w meble, a może kiedyś kiedyś jakaś własna działalność kto wie.
Poza stolarstwem mam również inne zainteresowania ale takim najpoważniejszym jest oczywiście motoryzacja (zarówno samochody jak i motocykle, tak jestem motocyklistą). Interesuję się też wędkarstwem, ale na to hobby jakoś brakuje mi ostatnio czasu.
Mam nadzieje wiele sie od was dowiedzieć, nauczyć jak i pomóc wam jeżeli będę potrafił.
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów