19 Czerwca 2026, 11:39:16 czas Polski

Autor Wątek: Czesci PC  (Przeczytany 1138 razy)

Qiub

• Gość
Czesci PC
« dnia: 20 Czerwca 2017, 22:45:10 czas Polski »
Z mojego zapasa, komp napracowac sie nie napracowal bo nie mial na czym. Zapas to zapas.

i7-3770K w boxie
asrock z77 extreme4 podniesiony do ostatniego biosu
32Gb ddr3 1600

cena do ustalenia

w pelni sprawny, mozliwosc wysylki, osbioru osobistego, wszystko do dogadania

zmieniam bo zapas robi teraz na ryzenie, reszta flakow nie do sprzedania.

Offline Andriu

Odp: Czesci PC
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Czerwca 2017, 07:38:04 czas Polski »
a możesz z tych części zrobić całego kompa i ile by to kosztowało. mam  takiego starego dela i może by coś pozmieniać.

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Czerwca 2017, 08:14:52 czas Polski »
daj numer koma na PW to zadzwonie bedzie szybciej

intela w boxie wyceniam na 800
plyte na 300
ramy na 700

ceny lepsze niz na alledrogo i w dodatku daje gwarancje na 2 lata bo jakby nie bylo mam to kupione z hurtu a sam sobie przeciez nie sprzedam ;D wiec gwarancja liczona od dokumentu sprzedazy

za free moge Ci dac dysk HDD, mouse i klawiature logitecha nowke na kablu, okablowanie i wgrac jaki system.
Obudowa kolo 100-150 zeby miala juz usb 3 na przodzie bo plyta ma 3 na pokladzie.

Do tego co trzeba kupic to obudowe. Della raczej nie zmodernizujesz bo jak znam zycie to wszystko dedykowane i plyta moze nawet sie nie zmiescic  do starej obudowy...

Dasz numer na PW to sie dogadamy. Oferta wazna do odwolania.
« Ostatnia zmiana: 21 Czerwca 2017, 08:18:43 czas Polski wysłana przez Qiub »

Offline Andriu

« Odpowiedź #3 dnia: 21 Czerwca 2017, 09:17:46 czas Polski »
no to dosyć wypasione, myślę że  mi  kasy nie starczy.  do tego jeszcze  jakaś  grafika i zrobi się ponad 2  koła

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 21 Czerwca 2017, 11:38:02 czas Polski »
Ceny jak z alledrogo, dostajesz to na fv i gwarancje na 2 lata - pracuje w IT to chyba wtajemniczeni wiedza ze okres gwarancji liczy sie od sprzedania klientow i dostajesz to nie dosc ze na papierze to jeszcze jest mozliwosc wystawienia fv vat :D co juz uwazam za szczyt mozliwosci.

Sprzet jest prawie nowy bo lezal jako zapas... jakby glowny sprzet sluzacy do obrobki i renderingu padl nagle a trzeba bylo cos robic.
Sprzedaje bo starej obudowy wlozylem po prostu nowego amd ryzen 1800x z taka sama iloscia pamieci i na x370...

Calosc chodzi, pali od strzala i nie ma zwiech, wczoraj testowalem pamieci przez 4 godziny oraz moce przerobowe MB i CPU.

MB ma wbudowane wyjscia VGA, DVI, HDMI pod grafike a z racji ze procek ma wbudowane modul grafiki to po podlaczeniu do zasilacza i odpaleniu mozna cieszyc sie obrazem bez zewnetrzenej karty grafiki.   Powiedzmy sobie szczerze ze grafiki intela dupy nie urywaja no ale przynajmniej wiekszosc gierek pojdzie po za nowosciami potrzebujacych kart za 2000pln.

Ramu jest tyle ze programisci w javie powinni byc szczesliwi, ci od zabaww sqlu zachwyceni, a ci od excela wniebowzieci.

Caly zestaw sprowany dla stabilnej pracy poniewaz sobie nie pozwole na pasci, powodujace zwiechy.

Jesli ktos chce cos zapytac to po prostu niech zadzwoni: 505 461 888. Szybciej bedzie cos wytlumaczyc komus przez telefon niz pisac na forum.

Napisalem ze cena podlega negocjacji... i tak jest. W tej cenie jestem w stanie dorzucic troszke gratow i tak naprawde zeby to odpalic potrzebuje 350 watt  zasilacz i obudowe.

Napisalem ze oferta do odwolania! Puscilem po ludziach ktorzy odemnie biora sprzet dzis smsa wiec sprzet predzej czy pozniej sie sprzeda.

Wiec jesli ktos ma chrapke na ten zestaw to prosze dzwonic i zapytac. Jesli ktos nie ma kasy i bedzie mial za tydzien to tez poczekam bo z kasa sie mnie nie spieszy. Aukcja tak naprawde grzecznosciowa a za kase uzyskana za sprzedaz przepije w whiskey wiec jakby nie bylo pojdzie na szczytny cel.

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Czerwca 2017, 18:46:25 czas Polski »
Flaki poszly pol godziny temu... sorry :D