14 Maja 2026, 03:48:05 czas Polski

Autor Wątek: Witam serdecznie  (Przeczytany 3149 razy)

Offline pachnikc

Odp: Witam serdecznie
« Odpowiedź #15 dnia: 19 Czerwca 2017, 08:11:04 czas Polski »
Oprócz pompy do betonu wszystko inne potrzebne i żeby Kerry sie nie męczył to mu dyplomatycznie - nie odpowiem😍 . Wawa+Międzyrzec+(StaryRower=56l)

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Offline pachnikc

« Odpowiedź #16 dnia: 19 Czerwca 2017, 08:11:49 czas Polski »
Daj adres. Termin sobie ustalimy ;D grilla weźmiemy.
W tym roku może kociołek bo dużo do palenia mam...

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 20 Czerwca 2017, 14:20:39 czas Polski »
Nie pal marihuaniny w kociolku - masz jeszcze przed soba przyszlosc

... i remoncik

Offline pachnikc

« Odpowiedź #18 dnia: 20 Czerwca 2017, 14:25:15 czas Polski »
Nie pal marihuaniny w kociolku - masz jeszcze przed soba przyszlosc

... i remoncik
Pewnie przez kolejne lata....Teraz w Sobotę będę zdejmował deski sufitowe i na dworze próbował czyścić Karcherem...potem ściany wewnętzne...wszystko kurna malowane 100 lat temu wapnem

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 20 Czerwca 2017, 14:47:32 czas Polski »
czynnosc trzeba powtarzac w odstepach do 10 lat, po tym okresie juz nie zabezpiecza... chyba ze w srodku domu ale i z tym bym sie spieral. kupilem dzialke jakis czas temu i tam stoi dom stary 18xx troszke po tym okresie poprzerabiany ale mimo wszystko. bialkowane bylo kilka razy, wiekszosc woda wyplukala i sladu nie ma... a korniki takie duze ze musialem z lopata wchodzic zeby ubic kilka doroslych  ;D

Offline pachnikc

« Odpowiedź #20 dnia: 22 Czerwca 2017, 07:47:12 czas Polski »
czynnosc trzeba powtarzac w odstepach do 10 lat, po tym okresie juz nie zabezpiecza... chyba ze w srodku domu ale i z tym bym sie spieral. kupilem dzialke jakis czas temu i tam stoi dom stary 18xx troszke po tym okresie poprzerabiany ale mimo wszystko. bialkowane bylo kilka razy, wiekszosc woda wyplukala i sladu nie ma... a korniki takie duze ze musialem z lopata wchodzic zeby ubic kilka doroslych  ;D
Na zewnątz jest już nowa elewacja-deska szalunkowa ale wewnętrzne sćiany będę ( oprócz desek sufitowych ktore zdemontuję i wyniosę na zewnątrz) musiał czyścić od środka...podłogi też zdjęte to może polecę te ściany strugiem..

Qiub

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 22 Czerwca 2017, 21:42:23 czas Polski »
Sciany strugiem ? Masz mocna psychike ;D

To juz kup najtansza zyrafe papier 60 a pozniej 80 i wyjdzie na to samo a sie nie orobisz tyle, po za tym jak chcesz strugiem dojsc pod sufit? Zawsze bedziesz mial odstep... no i dzwigaj bydle - z zyrafa wyjdzie bezpiedzniej i szybciej

Offline pachnikc

« Odpowiedź #22 dnia: 23 Czerwca 2017, 08:17:26 czas Polski »
Sciany strugiem ? Masz mocna psychike ;D

To juz kup najtansza zyrafe papier 60 a pozniej 80 i wyjdzie na to samo a sie nie orobisz tyle, po za tym jak chcesz strugiem dojsc pod sufit? Zawsze bedziesz mial odstep... no i dzwigaj bydle - z zyrafa wyjdzie bezpiedzniej i szybciej
Papierem próbowałem na szlifierce i dupa.Strugiem z małym wiórem idzie szybko (była mała próba)...a w miejscach mniej dostępnych czymś sie wyrówna