marcin6391
Dzięki za odzew...w końcu ktoś
proszę opisz minirecenzję w której
1.opisz porównanie do innych ukośnic jeśli miałeś z nimi styczność....jakie za a jakie przeciw wobec innych...ja mam tylko porównanie tylko do DeWalt780 więc jest to mało miarodajne porównanie
2 opisz jaką tarczą tniesz...tą w komplecie czy jakaś cmt, bosch lub jakiś inny kozak....kupiłem na próbę do stołowej [mało precyzyjnej- małe bicie na wałku, nie mierzę do setek ] tarczę Cmt 260 60zębów 3,2 rzaz i jest extra ponad moje oczekiwania..cięcie super czyste nawet przy małych obrotach i biciu....ale 188zl
3 praca silnika, ostatnia piła której słuchałem to macalister w Casto...trochę to jakby rzęziło, ale softstart działał dobrze....ale znow jest porównanie do deWalta więc znów nie miarodajne
4 Jak to się sprawuje przy cięciu np krawędziaka 10x10cm na cienkie plastry, czy nie czujesz że piła schodzi w bok o 2mm, ukosuje pod wpływem sił.
5 Czy gniazdowałeś grube kantówki, czy jest powtarzalność głębokości gniazdowania, czy jest różna pod wpływem nacisku...np o 2mm
6 Powtarzalność kątów...możliwości kalibracji, regulacji itp.....ukośnicę za 1000 mogę ustawiać 10razy częściej niż ukośnicę za 3500...ale czy się da.... czy producent dał szansę?

wymyśl minusy...wiem ze każdy swoje chwali ale nie ma o tych ukośnicach miarodajnej opinii w necie , a wiadomo że handlowiec zawsze powie Ci to co mi czyli "proszę Pana , to jest nasz najlepszy produkt, zero zwrotów reklamacyjnych...." jakbym pracował w handlu to też bym tak powiedział
rozpisałem się...koniec...dam szansę tym co mają