cześć
Marek, mam nadzieję że nie jesteś zdenerwowany.... moją sugestią ; obecnie faktycznie bez promocji te obukierunkowe Uni-maxy już nie są tak atrakcyjne, a jeszcze doliczając vat.... Ale dopytaj się, czy na zamówienia złożone w czasie trwania promocji obowiązuje cena promocyjna. Może tak, warto zadzwonić.
Co do samych ścisków.... mam parę sztuk "wcześniejszej wersji" (takie, jak używa na swoich filmach Meble twojego pomysłu oraz takie jak kiedyś Jarek pokazywał na foto; tylko ja używam krótkich, 30 cm) i te są do bani: szczęki się odginają, pokrętła wyłamują, sposób zmiany szerokości otwarcie szczęk jest beznadziejny, po prostu tragedia
obecnie oferowane to już inna konstrukcja: zarówno szyna, jak i szczęki masywne, lepiej osadzone, sposób przesuwania po szynie dużo lepiej rozwiązany, rączka gumowana dobrze leży w ręku, siła docisku ok.....
ale.... ale to ciągle chińczyk, czy się sprawdzi czas pokaże; jako że obecnie nie miałem okazji nimi więcej popracować nie mogę trwałości obiektywnie oceniać
moje 1m wyszły z transportem 80/sztukę; za tę cenę kupiłbym jeszcze raz