Na moje oko można by dodać małe wiszące szafki narożne [ trójkątne ] po obu bokach ściany było by dodatkowe miejsce na schowanie czegoś o ile tam jest dość miejsca na wyjście osoby zza stołu , bo obrazek obrazkiem a najlepiej to sprawdzić samemu czy da się swobodnie wtedy chodzić w około stołu .
Mógłby to być nawet taki w narożny słupek od podłogi do sufitu o ile nie przeszkadzało by to w chodzeniu przy stole .
Marek .
Wybacz, ale nie załapałam, gdzie te szafki miałyby być? Koło stołu?
Kuchnia jest otwarta na salon

Ta pokraka na obrazku pod ścianą po lewej to kredens, w którego posiadaniu już jestem

W rzeczywistości wygląda tak:

Mam tylko to stare zdjęcie, fronty szuflad jeszcze niedomalowane

Poddam go lekkiej przeróbce, blat będzie kolorystycznie dostosowany do blatu kuchennego. To był mój pierwszy projekt, elementy zostały wykonane w stolarni, ja tylko narysowałam, skręcałam i malowałam.
Kuchnia jak i projekt fajny ale blaty firmy PFL zostaw sobie pod rozwagę i porównaj z wzornikami eggera jak mowi kozio. Ja w swojej kuchni zastosowałem blat PFL i nie jestem zadowolony, starałem się dobrze i jak najdokladniej go zaciąć a i tak delikatnie go poszczerbiło
Projekt na duży plus 
Dziękuję

Blatu jeszcze nie kupiłam, tak więc każda opinia na wagę złota

Bądź więc
H 1180 st 37
H 1181 st 37
H 3309 st 28
H 3325 st 28
Jezdem! Dzięki!!

Muszę je zbadać organoleptycznie, póki co dąb halifaks tabak (H 1181 st 37) podbija moje serce