Mistrzu... nie obraz ale jesli pokazujesz mnie jakas stomane rodem z Bulgarii gdzie juz nie klepia tylko od chinczykow wala jak leci wiekszosc rzeczy niczym bernardo to smiem twierdzic ze zupelnie sie nie rozumiemy i mamy zupelnie inne wyobrazenie rynku PRO
Gdzie ja pisze wprost a i pewnie przedstawiciele z feldera mnie popra jesli sa ze hammer to najtanszy, najmniej rozbudowany i NIE nadajacy sie sprzet do pracy zawodowej a dla Ciebie to juz jest sprzet z segmentu PRO...
To ci napisze w zaufaniu ze mialem reme fx1 w najwiekszym mozliwym wypasie i dla mnie byl to sprzet powiedzmy ale to powiedzmy cos a'la PRO

gdzie producent dopuszcza wielozmianowosc czyli tak naprawde pelne obciazenia 24h/7dni. Z uwagi na to ze musialem warsztat przerobic na magazyn sprzedalem ja i kupilem duzo mniejsza hamerajda k3wc i tez tnie prosto i bez jeczenia. Jednak zdaje sobie sprawe ze to nie jest juz sprzet do lupania dukatow a do czystej amatorki ktora kultywuje poniewaz dukaty mam z czego innego.
A zeby dosadnie wyrazic swoje zdanie w temacie sprzetu nieduzo taniej masz Mistrzu bernardo ktorego wspieraja tez KMA maszyny

o firmie KMA oraz marce bernardo zaczynaja sie tworzyc legendy. Zaczynajac od tego ze ktos w kma kupuje np. formatowke ktora zle tnie albo cos sie w niej sypie a serwis mowi wprost trzeba bylo sobie kupic lepszy sprzet

Aby nie byc goloslownym przytocze tez firme holzman ktora niby austria a jednak ciajnatown

Tak wiec moze i hamerajd dupy nie urywa i jest po piniadzach ale jest kogo scigac i komu dupe zawracac. W najgorszym razie jak ktos tam wspomnial ze zaplaci 500 zyla i technik dupe ruszy zeby zrobic.
Dzis tak naprawde nie kupujesz legendy jesli na nia cie nie stac tylko sprzet dla ludu.
Wiesz dlaczego RR sie nie psuje? Bo dzis nie kupujesz samochodu tylko jego serwis...