09 Lipca 2026, 13:29:02 czas Polski

Autor Wątek: Odp: Elementy po prowadnicy  (Przeczytany 1006 razy)

kerry

• Gość
Odp: Elementy po prowadnicy
« dnia: 31 Maja 2017, 14:17:08 czas Polski »
No, prawie półtora roku bez przedstawienia się, mimo uwag... Jak ty się uchowałeś?  ???

mily68

• Gość
« Odpowiedź #1 dnia: 31 Maja 2017, 18:50:23 czas Polski »
My też prosiliśmy kolegę ale bezskutecznie... :(

Offline aresik

« Odpowiedź #2 dnia: 31 Maja 2017, 23:02:17 czas Polski »
No, prawie półtora roku bez przedstawienia się, mimo uwag... Jak ty się uchowałeś?  ???

No weź pomyśl przyjdzie tu ktoś z odesłania Google bo akurat będzie szukał tego samego o co pytam ja i co będzie ten ktoś szukał gdzieś tam w czeluściach forum jak ma na imię aresik bo to go akurat interesuje?
To forum o drewnie itp. rzeczach, jak chciałbym pogadać o d..ie marynie to poszedłbym na hyde park, a założyłem konkretny temat w konkretnym dziale bo forum jest od takich spraw gdzie rozwiązuje się jakieś problemy, ale widocznie nic tu po mnie.

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 31 Maja 2017, 23:22:36 czas Polski »
.........To forum o drewnie itp. rzeczach, jak chciałbym pogadać o d..ie marynie to poszedłbym na hyde park, a założyłem konkretny temat w konkretnym dziale bo forum jest od takich spraw gdzie rozwiązuje się jakieś problemy...............

już spieszę z wyjaśnieniem Kolega ma na imię Sebastian , jeździ BMW z niedziałającymi kierunkowskazami a w nicku ma błąd zamiast adresik powinien być Dresik i wszystko by pasowało .

Jakich ja czasów dożyłem żeby ludzie już prostego regulaminu nie potrafili czytać a o przyzwoitym zachowaniu już nie wspomnę ,ehhhhhhhh Tylko podaj przynieś pozamiataj , odpowiedz co chcę wiedzieć nawet kwiatów już nie kupują , a na ulicy przechodzą na drugą stronę jak zobaczą kogoś z forum , "przecież oni PYTAJĄ i Ty, Ja Pani , Pan ma odpowiedzieć to"   a mi zawsze mama mówiła nie rozmawiaj z nieznajomymi i jak ktoś Ci da narkotyki to podziękuj bo narkotyki są drogie . ;D

Offline cumbajszpil

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Volenti non fit iniuria
  • View Gallery
« Odpowiedź #4 dnia: 01 Czerwca 2017, 08:12:14 czas Polski »
Ależ proszę Pana to nie jest sklep ...
Tu się rozmawia, ja rozumiem, że wszystko za darmo, że można zapytać. No ale trochę przyzwoitości by wypadało ...
Parę słów o sobie to też reklama. To też buduje jakąś wspólnotę.
A jak rozwiąże się problem samodzielnie to można się nawet podzielić ..

Offline cumbajszpil

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • View Gallery
« Odpowiedź #5 dnia: 01 Czerwca 2017, 08:15:56 czas Polski »
.........To forum o drewnie itp. rzeczach, jak chciałbym pogadać o d..ie marynie to poszedłbym na hyde park, a założyłem konkretny temat w konkretnym dziale bo forum jest od takich spraw gdzie rozwiązuje się jakieś problemy...............

już spieszę z wyjaśnieniem Kolega ma na imię Sebastian , jeździ BMW z niedziałającymi kierunkowskazami a w nicku ma błąd zamiast adresik powinien być Dresik i wszystko by pasowało .

Jakich ja czasów dożyłem żeby ludzie już prostego regulaminu nie potrafili czytać a o przyzwoitym zachowaniu już nie wspomnę ,ehhhhhhhh Tylko podaj przynieś pozamiataj , odpowiedz co chcę wiedzieć nawet kwiatów już nie kupują , a na ulicy przechodzą na drugą stronę jak zobaczą kogoś z forum , "przecież oni PYTAJĄ i Ty, Ja Pani , Pan ma odpowiedzieć to"   a mi zawsze mama mówiła nie rozmawiaj z nieznajomymi i jak ktoś Ci da narkotyki to podziękuj bo narkotyki są drogie . ;D

Pojadę po całości
Aresik to taki grecki bóg wojny w dziecięctwie
Wszystkiego najlepszegoz okazji Dnia Dziecka.

kerry

• Gość
« Odpowiedź #6 dnia: 01 Czerwca 2017, 10:35:03 czas Polski »
No dobra, przyznam wyjątkowo - ma gość rację...

nic tu po mnie.

:)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #7 dnia: 01 Czerwca 2017, 10:38:01 czas Polski »
założyłem konkretny temat w konkretnym dziale bo forum jest od takich spraw gdzie rozwiązuje się jakieś problemy

Prawda!!! to jeszcze napisz z kim chcesz pogadać,i będzie wszystko jasne ::) :P

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #8 dnia: 01 Czerwca 2017, 11:11:30 czas Polski »
Jak sąsiad prosi o pomoc we wniesieniu kanapy to mu pomogę bo czemu nie. Bo to kolega. Bo się znamy. Bo może ja go poproszę kiesyś o pomoc.
Jeśli jednak zadzwoni obcy to też nie ma problemu. Z tym, że będzie musiał zapłcić za mój czas i wiedze jak poprawnie chwycić żeby ścian nie pouszkadzać.
;D
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline cumbajszpil

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • View Gallery
« Odpowiedź #9 dnia: 02 Czerwca 2017, 07:26:59 czas Polski »
Aresiku proszę przeczytaj jeszcze raz to co napisaleś, ale z perspektywy ludzi do których piszesz i odpowiedz sobie na pytanie.
Czy lubisz być pouczany swoimi wlasnymi slowam?
Wciąż masz szansę przedstawic się w odpowiednim dziale.
Choć to moźe juź nie potrzebne, coś tam juź o Tobie wiemy. Ale tego już nie będę komentował.

Offline cumbajszpil

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • View Gallery
« Odpowiedź #10 dnia: 02 Czerwca 2017, 16:07:36 czas Polski »
No coś ty!
Posty chcesz se nabijać?
 ;D