No dobra...

. We Wrocławiu też jest Ogród Botaniczny, po Krakowie najstarszy w Polsce. Muzeów jest bardzo dużo, w większości byłem ale nie potrafię wszystkich wymienić... Nie chwalę Wrocławia tylko dlatego, że tu się urodziłem, wychowałem i mieszkam. Po części to opinia też ludzi, którzy mnie odwiedzają, zwiedzają Wrocław. Jest tu gdzie pochodzić, zobaczyć, zwiedzić, zabawić się... Jedno z niewielu miast które trzeba koniecznie zobaczyć w dzień i te same miejsca w nocy... W zasadzie jakby człowiek nie musiał spać, to jest tu co robić 24h/dobę. Zarówno dla dorosłych jak i dzieci. W okresie letnim często bywa tak, że więcej ludzi jest na mieście w godzinach 20-6 aniżeli w dzień

. Jest też większy luz na mieście bo studenci wyjeżdżają a jest ich naprawdę dużo. Za to bardzo dużo zwiedzających, przyjezdnych. Na szczęście nie ma tego co w Londynie, gdzie typowych anglików lub europejczyków trzeba wypatrywać

, Planetarium i nie wspomnę już o Rotundzie...Warto być, zobaczyć o czym się mówi... Jeśli coś to pisać na PW, mogę przygotować co warto i gdzie trzeba być, w których miejscach bo robiłem to już dla wielu znajomych. Sam Wrocław aby zobaczyć po "łebkach" to naprawdę potrzeba minimum 4-5 dni tak od rana do wieczora. Można przebierać w atrakcjach w zależności od zainteresowań, czasu i portfela... Każdy znajdzie coś dla Siebie.