29 Kwietnia 2026, 19:22:45 czas Polski

Autor Wątek: robi się "burdel" w wątkach  (Przeczytany 12095 razy)

Offline cumbajszpil

• Sr. Member
  • Ocena +0/-0
  • Volenti non fit iniuria
  • View Gallery
Odp: robi się "burdel" w wątkach
« Odpowiedź #45 dnia: 19 Października 2017, 11:47:46 czas Polski »
Szukanie to kwestia zadawania dobrych pytań, skoro ludzie tego nie potrafią, to robią to w sposób liniowy ...
Dupę Maryni pomijam w sposób liniowy.
Każdy natomiast pragnie założyć własny wątek bez szukania i to jest problem.
Na końcowym etapie szukania to właśnie taka dupa Maryny

Offline krzyś48

« Odpowiedź #46 dnia: 19 Października 2017, 12:00:13 czas Polski »
A wiesz co będzie za 4 lata?
Co?
Bo już 4 lata siedzę :P
Nie wiem czy to pomoże-bo tu jest kupa forumowych fachowców,ale ja poszukuję mniej więcej tak:
1)na hasło ,,klejonka''forumowa szukajka znalazła to
http://forum.domidrewno.pl/search2/
2)wujek gogle na hasło
,,forum dom i drewno klejonka''pokazał to
https://www.google.pl/search?gs_ivs=1&q=forum+dom+i+drewno+klejonka&oq=forum+dom+i+drewno+klejonka&gs_l=psy-ab.18...33305.35982.0.36654.9.9.0.0.0.0.170.956.5j4.9.0....0...1.6.64.psy-ab..0.9.950...0j0i67k1j0i131k1j33i160k1j33i22i29i30k1.0.qwQwiLtN9R0
Książkę jak otworzysz to nie znajdziesz szybko,trzeba spis treści przeanalizować,przekartkować o poszukiwaniu w dużej biblioteczce książki nie wspomnę.
nie ma za co,jakby co :)
A i jeszcze mi się przypomniało-czytając forum staram się zapamiętać forumowiczów których wiedza jest przeogromna w temacie stolarstwa,i co?
Czytam ich wypowiedzi,bo gdzieś,kiedyś,wspomnieli o tym,co mnie interesuje :)
Hyde park będzie żył,owocował,bo forumowicze będą tam uciekać żeby,,przeżyć'' :o
unikając kary za offtop. ???
Czuwaj :)

« Ostatnia zmiana: 19 Października 2017, 12:11:35 czas Polski wysłana przez krzyś48 »

Offline True

« Odpowiedź #47 dnia: 19 Października 2017, 17:05:59 czas Polski »
Każdy natomiast pragnie założyć własny wątek bez szukania i to jest problem.

I o tym mówię. Do tego jest potrzebny moderator. Zamyka taki temat dodając link do już otwartego tematu. I nie ma problemu. Niestety nikt nie lubi moderatorów i adminów bo robią to co muszą. I zawsze się to komuś nie spodoba.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...

Offline JarekO

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +26/-4
  • Centrum dowodzenia
  • View Gallery
    • Domidrewno.pl
« Odpowiedź #48 dnia: 19 Października 2017, 19:56:02 czas Polski »
Do tego jest potrzebny moderator. Zamyka taki temat dodając link do już otwartego tematu. I nie ma problemu.

No tak... czyli osoba która pisze post ma iść po najmniejszej linii oporu i moderator ma po nim sprzątać i szukać czy może ktoś już o tym nie pisał ? :)

Nie raz dostaję zgłoszenia gdzie osoba sama siebie raportuje iż pisze zupełnie nie w tym dziale. To nie problem, każdy się może pomylić (naprawiam to od ręki telefonem).

----------------------------------------
Pozdrawiam
Jarek

Offline True

« Odpowiedź #49 dnia: 19 Października 2017, 20:03:26 czas Polski »
No cóż. Pręgierza nie postawimy żeby chłostać niewiernych. Pozostaje tylko sprzątać. Obecnie dzieje się to samo tylko że jedna osoba to robi i jest nią administrator. Chodzi jedynie o to żeby wspomóc administratora w Syzyfowej pracy. Sam byłem moderatorem i wiem że różowo nie będzie. Niestety jak się zakłada rodzinę to czas się nagle kurczy i musiałem zrezygnować.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...