27 Kwietnia 2026, 09:42:47 czas Polski

Autor Wątek: robi się "burdel" w wątkach  (Przeczytany 12089 razy)

kerry

• Gość
Odp: robi się "burdel" w wątkach
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Października 2017, 12:43:17 czas Polski »

To forum to DOM i drewno a w domu się brudzi i tyle. To życie!

... Paulo Coelho

Przestań śmiecić!

...czytała Krystyna Czubówna

Klo

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 10 Października 2017, 15:50:08 czas Polski »
Jak ktoś sobie poustawia, że o każdym pierdnięciu ma być informowany, to tak ma. :)
U siebie nie mam żadnych powiadomień.
Np. po tygodniowej nieobecności na forum, klikam na "Pokaż wiadomości od ostatniej wizyty." lub "Pokaż nowe odpowiedzi na twoje wątki."
i po kłopocie. Najwięcej (po dłuższej nieobecności) miałem 2 strony. Lecę po tematach i przeglądam te, które mnie interesują. Po lekturze klikam na "zaznacz wszystkie wątki jako przeczytane" i spokój.
OT też mi nie przeszkadzają. Przynajmniej widać, że na forum nie piszą roboty. ;D

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 10 Października 2017, 23:12:41 czas Polski »
1.) Zna ktoś algorytm na podstawie którego są wybierane posty do usunięcia? Czy to tak z dupy po prostu leci zygzakiem jak piorun na październikowym niebie.
2.) Czy wiadomości PW też są usuwane? Pytam bo wysyłałem, a nie doszła.

Wysłane z korniszona

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +9/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #33 dnia: 10 Października 2017, 23:27:09 czas Polski »
Myślę że na pewno te z wulgaryzmami wylecą.

Offline JarekO

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +26/-4
  • Centrum dowodzenia
  • View Gallery
    • Domidrewno.pl
« Odpowiedź #34 dnia: 11 Października 2017, 10:07:15 czas Polski »
Lirorobert ma 100% racji...

Jest miejsce do żartów i luźnych rozmów na forum (Hydepark), a pozostałe wątki i wpisy mają zawierać merytoryczną wartość. Przy 10000 postów odnalezienie później czegoś wartościowego jest bardzo trudne i czasochłonne.

Zima nadchodzi... będzie więcej czasu na kompa i sprzątanie ;)

PS. tak usuwane wpisy kasują licznik x10 :p
----------------------------------------
Pozdrawiam
Jarek

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #35 dnia: 11 Października 2017, 10:38:41 czas Polski »
I poznika mnóstwo hiłro memberów ;D
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 11 Października 2017, 10:56:27 czas Polski »
I poznika mnóstwo hiłro memberów ;D

Mam nadzieję że "szefostwo " nie weźmie tego zbyt poważnie ;D

Nie martw się Specu w moich wątkach , Kozia i kilku innych sobie wszyscy licznik odbijemy ;D . Dla tego tam offtop to raczej nie problem , ja się nauczyłem już zgłaszać spam i daruje sobie ( no może  nie zawsze ) szyderę . Co nie znaczy że faktycznie jakiś dodatkowy moderator by się przydał .

m_kola

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 11 Października 2017, 10:58:39 czas Polski »
Moim zdaniem takie sprzątanie spowoduje w ogóle przeniesienie większości treści do hydeparku i dopiero będzie burdel :)

Offline Lauter

« Odpowiedź #38 dnia: 11 Października 2017, 11:45:03 czas Polski »
Ja proponuję w pierwszej kolejności ten temat usunąć. DiD to najfajniejsze forum, na jakim byłem, a wy chcecie coś na siłę poprawiać. Ale rozumiem, że znajdzie się zawsze taki, dla którego najważniejsze jest, by "plusy nie przesłoniły mu minusów" :)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #39 dnia: 11 Października 2017, 12:37:22 czas Polski »
wszyscy licznik odbijemy
Panowie jak będziecie kombinować z licznikami to...
Moim zdaniem takie sprzątanie spowoduje w ogóle przeniesienie większości treści do hydeparku i dopiero będzie burdel
Moim też :)
Ja proponuję w pierwszej kolejności ten temat usunąć. DiD to najfajniejsze forum,
Też tak uważam ;)

kozio

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 11 Października 2017, 20:34:49 czas Polski »
I poznika mnóstwo hiłro memberów
A przyznać się panowie kto na to patrzy?
Przebywając na forum zna się już trochę stałych bywalców. Nikt normalny nie patrzy na rangi bo wie kto może pomóc a kto tylko wymyśla...

Pozdrawiam

meridox

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 11 Października 2017, 20:36:56 czas Polski »
tak usuwane wpisy kasują licznik x10 :p

to Qiub skończy na takim minusie że do emerytury z debetu nie wyjdzie ;D ;D ;D

i teraz możecie mówić że wpis nie na temat i do usunięcia ale czy właśnie takie offtopy nie rozluźniają troszkę atmosfery ?? chcecie mieć sztywniackie forum na którym będzie szkoda czasu na siedzenie? kto wtedy będzie odpowiadał na pytania i problemy ? wchodzić będą Ci którzy mają pytania ale czy pozostaną Ci którzy odpowiadają ? czy im będzie się chciało nadal tutaj przebywać tyle czasu ? Ja przebywam dużo czasu na forum bo jest tu sympatycznie i lajtowo, można pożartować, pośmiać się i odprężyć się. czyż nie tego w pracach w drewnie szuka większość z Was komputerowców itp. ?

Niech pierwszy rzuci kamień kto nie offtopuje , nie pisze na temat, nie żartuje , i nie robi sobie jaj !!!!! przyjmę te kamienie na klatę osobiście bo i tak będę wygrany z tym drętwusem który rzuci 

kozio

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 11 Października 2017, 20:46:32 czas Polski »
Karać jeb.ć nie wyróżniać ;D

« Ostatnia zmiana: 11 Października 2017, 20:53:32 czas Polski wysłana przez kozio »

Offline Maciek61

« Odpowiedź #43 dnia: 11 Października 2017, 20:56:51 czas Polski »
Temat już był poruszany .
1. Moderatorzy merytoryczni   ilu i o jakiej wiedzy ?  jak poruszamy tematy od lakierów po ostrzenie / kamienie i niech ktoś mi powie jak zgłębić pojąć taki zasób wiedze te subtelności. Zakładając ze Moderator ma być mądrzejszy od userów których  będzie moderował. O poziom musimy dbać sami .
2. Moderatorzy porządkowi . Koniecznie .Sorry Jarek ale reagujesz z dużym opóźnieniem lub w ogóle. 
Podam przykład z innego forum . Nawiedzony ? obłąkany ? zły człowiek ?  zamieścił  w 3-5 minuty kilka wątków lżących JP II zostało to posprzątane w 5 minuty (ban, wyczyszczenie forum) . Wiec trwało to od początku do końca 10 ? minut . Czy my bylibyśmy równie sprawni ? wątpię   
3. Te off topy . No wiecie i rozumiecie w wątkach Amigora Liroberta i innych nie ma i wątki są wspaniałe , a w wątkach członków rzeczywistych i kandydatów na członków  Loży Szyderców są i wątki też są super czyta się jak dobry kryminał . melodramat . I taki jest koloryt forum i jedni i drudzy go tworzą i są potrzebni
4. Trudno znaleźć  wiedzę . Ja wiem .? No może ? ale  gdzie powiedziano że ma być łatwo i podane na tacy, że wszystko mi się należy i to już  .
5. Ilość wątków . Fakt dużo . Ale czytam tylko mnie interesujące . I  tu można zaakcentować aby były rozpoznawalnie tytułowane i były w  dobrym dziale
6. Jak na forum ilu uczestników tyle charakterów  a najważniejsze abyśmy się szanowali (i zrozumieli że się różnimy i jeden lubi to  a drugi tamto )   

Offline True

« Odpowiedź #44 dnia: 19 Października 2017, 11:33:23 czas Polski »
Temat już był poruszany .

4. Trudno znaleźć  wiedzę . Ja wiem .? No może ? ale  gdzie powiedziano że ma być łatwo i podane na tacy, że wszystko mi się należy i to już  .

A wiesz co będzie za 4 lata? Będą po 4 nowe tematy dotyczące tej samej kwestii bo nikt nie będzie w stanie odnaleść odpowiedzi. Czy o to nam chodzi ? Zrobi się jeszcze większy bałagan.
Ja nie twierdzę żeby nie było luźnej atmosfery ale 10 stron pogaduszek o DM ( nie to nie Depeche Mode tylko Dupie Maryny) na 15 stron tematu to przeginka w drugą stronę.

Zawsze najtrudniej znaleść złoty środek.  Dlatego też musimy podejść ze zdrowym rozsądkiem do wszystkiego. Bo na razie to jest jak jazda 180km/h po  mieście.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
... Produkcja zbyt wielu użytecznych rzeczy prowadzi do wytworzenia zbyt wielu bezużytecznych ludzi...