- ale czemu prymitywną Dżon ?
-haha. By właśnie takim ludziom nieprzesiąkniętych Blumami i Festoolami pokazać jak rozwinąć gospodarkę dzięki polskiemu wynalazkowi
-WOW Dżon ! Jesteś niesamowity !
- haha. Dzięki Stejsi haha. Ale wracając. Bardzo sympatycznie zostałem przyjęty przez szamana Kabongarygenó
- ale Dżon ! Czemu przez szamana a nie wodza
-haha Stejsi. Przez szamana bo wódz stwierdził, że moje urządzenie to jakaś magia haha
(Publiczność robi WOW)
- tak samo powiedział co prawda o moim pasku do spodni ale ważne, że był pod wrażeniem. Zaakceptowali mnie tam jak swojego
-jak swojego ? Przecież jesteś Dżin biały
-oj Stejsi. Nie kolor skóry się liczy ale poziom intelektu. I tu muszę przyznać świetnie się z nimi dogadałem. Opowiedziałem o możliwościach wszelakiego zastosowania
-ale pokazałeś im Dżon jak tego używać ?
- o nie nie Stejsi. Pokazałem tylko poszczególne operacje. Do reszty muszą dojść sami. Ja im dałem wędkę
-oh Dżon. Jakie to odpowiedzialne i dorosłe
(Publika robi Ooooohhh)
-haha Stejsi. Tak dokładnie
-i co ? I co dalej ?
-haha ciekawska Stejsi. Haha. Nazwali mnie Kazimierzem Wielkim Ugandy
- ale jak to Dzoń ?
- ano takto. Nauczyli się robić drewniane wychodki i już nie muszą się krępować oddając naturze co jej
- ale przecież to u nich naturalne
-oj Stejsi. Czepiasz się szczegółów. Pomówmy o moim urządzeniu
- Jasne dżoń. Opowiedz co dostanę w zestawie ?
-haha Stejsi. Przygotowałem specjany zestaw PODSTAWOWYCH podkładek

-WOW Dżon. Muszę lecieć powiedzieć to mężowi
-haha poczekaj Stejsi.
-na co Dżon ?
-ugandczykom tak spodobał się wynalazek, że zamówili następne 2 sztukinprzez co moce przerobowe mam zajęte i musiałby czekać kilka tygodni
-ale Dżon (chlip chlip) to co ja mam teraz począć co ?
-haha Stejsi. Nie martw się. Mój przyjaciel z którym często rozmawiam na fejsbuku postanowił zrobić jedną sztukę specjalnie na aukcje charytatywną

-WOW WOW WOW DŻON ! To jest piękne. Wzruszyłam się
- tak jest ! Pamiętaj, że im więcej wylicytujesz tym bardziej pomożesz
-jesteś niesamowity Dżon
-haha Stejsi. Dziękuję haha. Opowiem Ci więcej przy następnym spotkaniu bo w gardle mi zaschło. Chyba jeszcze mam na sobie kurz afrykańskiego guano haha
- poczej Dżon !
-na co Stejsi ? Tu nie ma co więcej gadać.
-tak wiem Dżon. Ale maz mój ogląda nas na żywo i przysłał mi mmsa
-to pokaż Stejsi. Teraz to ja jestem ciekawski
-haha Dżon. Masz:

-haha Stejsi. Tak się teorzy historia haha
-WOWDżon...