ja bym frezował końcówki szczebelków frezował na połączenie czopowe na wielkość kołków domina a w listwach dolnych i górnych tylko frezować otwór pod domino i sklejać bez kołków bo na kołki nie zarobisz, do sklejania boczków też na domino wiec jedna maszyna.
U mnie takie łóżeczka sosnowe w sklepach to koszt ok 160-220 zł, myślę że na 50 sztukach miesięcznie nie będzie to opłacalne ale spróbuj troszkę przerobić projekt tak aby szybko się je robiło , czyli im mniej pierdół kombinowanych tym lepiej a po drugie zmień troszke projekt żeby nie było takie proste, standardowe jak w każdym sklepie , jeśli będzie przyciągało uwagę to ludzie będą w stanie zaplacić wiecej niż za sieciowe,
akurat mam małego brzdąca w domu i łóżeczko stoi wiec wiem to od strony użytkownika
zadbaj aby bez problemu można położyć na poręczach przewijak
na pewno przydatna jest szuflada na dole
pamiętaj że dwa szczebelki powinny być wyciągane żeby wieksze dziecko mogło samo wchodzić i wychodzić
regulacja wysokości materaca
może boczne ścianki pełne (bez szczebelek) z wyfrezowanym wzorem lub wyciętym wzorem
możesz dodać jakiś stelaż na baldachim ( mamusiom przy kupnie takie rzeczy się podobają)
może dołożyć jakieś płozy dokręcane żeby na początku było kołyską , takie dwa w jednym łóżeczko i kołyska, a to tylko dwie listewki na płozy koszt nie duży a klient ma dwie rzeczy w cenie jednej
są ludzie co dużo więcej zapłacą niż za sieciówkę ale musi być wyjątkowe inne niż sieciówkowe