04 Maja 2026, 02:44:52 czas Polski

Autor Wątek: Witam serdecznie! :D  (Przeczytany 1475 razy)

Offline ---fester---

Witam serdecznie! :D
« dnia: 10 Listopada 2017, 00:58:01 czas Polski »
Witam bardzo, bardzo serdecznie! W pierwszych słowach, jako że forum odwiedzam nie po raz pierwszy, jednak po raz pierwszy jako "zalogowany", teraz już nie tylko jako obserwator i czytelnik, chciałem przede wszystkim podziękować za zaangażowanie, porady i wyciągniętą dłoń w kierunku "młodych" (nie zawsze wiekiem ;)) stolarzy.
W związku z tym, że dział służy ku przedstawianiu siebie, czysto egoistycznie skupię się w kilku słowach właśnie na sobie :P mianowicie: do "stolarza" daleko mi baaaaardzo i zdaję sobie z tego sprawę, aczkolwiek początkująca wiedza już jest, doświadczenie na podobnym poziomie co wiedza, chęci i zapału jest mnóstwo i pomysłów również nie brakuje :) chcąc się jednak rozwijać dalej w pożądanym kierunku, bez pomocy się nie obejdzie- i tutaj najprawdopodobniej, niejednokrotnie liczył będę na Waszą pomoc, za co z góry jestem wdzięczny :)
Do swojego monologu dołączam oczywiście pozdrowienia, podziękowania i szczególne wyrazy uznana dla Jarka za umiejętności i talent, ale przede wszystkim za otwartość, chęć dzielenia się swoją wiedzą i propagowanie swojej profesji. Pozdrawiam! :)

kozio

• Gość
Odp: Witam serdecznie! :D
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Listopada 2017, 06:19:26 czas Polski »
Dobry... Pięknie się Pan przedstawił przed tymi milionami słuchaczy, ale zapomniał o podstawach.

Jak Ty na imię masz?
Skąd jesteś i ile lat masz?
pozdrawiam.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #2 dnia: 10 Listopada 2017, 06:52:33 czas Polski »
Miło powitać :)

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Listopada 2017, 10:52:47 czas Polski »
Witaj

Tak mi się kojarzyło www.youtube.com/watch?v=XoUarEv_nA4

Nożyk

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 10 Listopada 2017, 18:38:47 czas Polski »
No co?
Przecież kolega ładnie się szefowi podlizal ;)

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +9/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Listopada 2017, 11:51:56 czas Polski »
Witam na forum