Witam bardzo, bardzo serdecznie! W pierwszych słowach, jako że forum odwiedzam nie po raz pierwszy, jednak po raz pierwszy jako "zalogowany", teraz już nie tylko jako obserwator i czytelnik, chciałem przede wszystkim podziękować za zaangażowanie, porady i wyciągniętą dłoń w kierunku "młodych" (nie zawsze wiekiem

) stolarzy.
W związku z tym, że dział służy ku przedstawianiu siebie, czysto egoistycznie skupię się w kilku słowach właśnie na sobie

mianowicie: do "stolarza" daleko mi baaaaardzo i zdaję sobie z tego sprawę, aczkolwiek początkująca wiedza już jest, doświadczenie na podobnym poziomie co wiedza, chęci i zapału jest mnóstwo i pomysłów również nie brakuje

chcąc się jednak rozwijać dalej w pożądanym kierunku, bez pomocy się nie obejdzie- i tutaj najprawdopodobniej, niejednokrotnie liczył będę na Waszą pomoc, za co z góry jestem wdzięczny
Do swojego monologu dołączam oczywiście pozdrowienia, podziękowania i szczególne wyrazy uznana dla Jarka za umiejętności i talent, ale przede wszystkim za otwartość, chęć dzielenia się swoją wiedzą i propagowanie swojej profesji. Pozdrawiam!