Wszystko zalezy od papieru jaki masz... jesli gowno nakrapiane piachem i pomalowane farba ... no to co mam ci napisac ... rysy jak cholera.
Jak zalozysz dobry papier jak wspomnialem mialem z Saita kilka to niebo a ziemia.
www.sait.plNie mam juz numeru to kolesia z ktorym zalatwialem ale wyslij oryginalny pas i niech cie zrobia kilka.
Ja mialem na plotnie. Lepiej go ukladac na bebnie bo jesli jest papier twardy to nerwicy czlowiek dostaje przy tych klipsach do zapinania.
Faktem jest to ze zle to wymyslili z tym zapinaniem.
Cen juz ci tez nie napisze bo nawet nie pamietam a placilem za 100 sztuk za jednym zamachem.
Dzwon na infolinie i pogadaj na spokojnie z kims powiedz ze masz oryginalny i im wyslesz niech sobie pomierza i niech dzwonia co i jak.
Co do jakosci to na saicie 80 bylo widac ryski delikatne ale to 80 wiec nie ma co plakac
na 120 jak puszczalem wzdluz wlokien to gladko i nic juz prawie nic widac bylo.
na 180 gladkie i juz nic nie widac
na 220 szklo prawie efekt koncowy.
Ja robilem tak ze robilem klejonke powiedzmy 40-50cm na szerowkosci i tak 2m po dlugosci od razu na 120 jesli polsurowa.
A jesli przez gruboswiowe czy planera przechodzila wczesniej to 180 albo 220 jak twarde
Zawsze mozesz przejechac 120 na wstep i poprawic rotexem na wymuszonym a pozniej na wolnobiegu. Tak tez robilem bo nie chcialo sie mnie papieru zmieniac