29 Kwietnia 2026, 02:55:39 czas Polski

Autor Wątek: Stolarz Łódź  (Przeczytany 4122 razy)

mily68

• Gość
Odp: Stolarz Łódź
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Stycznia 2018, 13:15:29 czas Polski »
Dokładnie :)

MChObi

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Stycznia 2018, 13:25:59 czas Polski »
Zawsze można było odmówić klientowi tłumacząc czemu akurat teraz nie może wykonać takiej usługi.

Czasami wystarczy dać "taką " cenę i jak klient się zgodzi to się robi , a jak nie to za taniej czasami innym się nie opłaca , a że klient chce na szybko .

Życie , ani to kolega , ani znajomy Twój więc Cie policzył a że drogo , bywa , Na szczęście są inne firmy i zawsze można szukać dalej.

mily68

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 23 Stycznia 2018, 15:49:56 czas Polski »
Dobra, kończmy już  te wywody. Ważne, że kolega znalazł i jak napisał w super cenie.

Offline Emejcz

« Odpowiedź #18 dnia: 28 Stycznia 2018, 18:06:22 czas Polski »
Ja tak nie uważam. Gość musi oderwać pracownika od bieżących robót i być może przestawić maszyny. Nie żyje z robienia drobnych usług „z ulicy” i tak wycenił. Pewnie wyceniłbym podobnie.
Jego argumentacja sugerowała coś zupełnie innego, zostaję przy swoim zdaniu, bo w końcu to ja z nim rozmawiałem.

No to faktycznie gość podał cenę zaporową.
A gdzie finalnie strugałeś?

W Zgierzu na Piątkowskiej.
Duży zakład, kilku pracowników łącznie ze sprzedażą narzędzi i materiału.

Byłem już drugi raz i na moje potrzeby jest git, co się im powie to zrobią.
Może nie są ekstra dokładni przy takich dorywczych zabawach, ale na tyle, że mogę resztę sobie poprawić.

Mają dość szeroką grubościówkę - 60 cm - więc na moje amatorskie sporadyczne niezbyt równe klejenia jest git.

Offline Emejcz

« Odpowiedź #19 dnia: 07 Lutego 2018, 10:12:53 czas Polski »
Znalazłem jeszcze na Krańcowej Marek Cyran.
Byłem u niego.
Ogólnie ceny ok, ale jestem średnio zadowolony - małomówny, robi na szybki i według mnie średnio dokładnie.
Z braku laku można jechać.