Wielmożni użytkownicy tego zacnego forum ale i też wszyscy przeglądający.
Zachęcony Waszą chęcią pomocy we wcześniejszych innych akcjach otwieram nowy wątek.
Dla niektórych będzie to znów okazja by pomóc, dla innych znów okazja do starcia północ-południe

A może tym razem wschód zachód ? Nieważne. Ważne by znów przy dobrej zabawie wesprzeć potrzebujących dla których powodem do radości jest oglądanie postępów rehabilitacyjnych ich dziecka.
Przedstawiam Wam Darię. Nie chcę wklejać całości informacji więc podam link:
http://www.daria.ecom.net.pl/przekaz_1_podatku.htmlDaria jest córką Pawła który ciężko pracuje w zaprzyjaźnionej hurtowni którą zapewne kojarzycie z mojego debiutanckiego teledysku

Paweł zawsze doradzi, znajdzie ciekawe rozwiązania do nietypowych problemów z jakimi borykam się w pracy. Genaralnie zawsze pomoże więc czemu i my pomóc w Jego trudach nie możemy.
A pewnie, że możemy !!!
Łapcie miecz... znaczy portfele w dłoń i powalczmy znów !!!
Igrzyska uważam za otwarte !!!!
Lets get ready to ruuuuuumbleeeeeee !!!!
Jako, że kupiłem ostatnio fajne kątowniki to wystawiam na aukcje ich poprzednika. Bardzo precyzyjny kątownik niewielkich rozmiarów może być Twój już za kilka dni !!!
Zdjęcia opiszą ten super hiper extra WOW kątownik

Nie zwlekajcie !!!
Można pomóc przekazując 1 % podatku ale można też:
Dla wszystkich tych, którzy chcą pomóc w zbiórce funduszy a nie mogą przekazać 1% podajemy numer konta fundacji "Słoneczko":
SBL Zakrzewo O/Złotów: 89 8944 0003 0000 2088 2000 0010 (z dopiskiem DARIA NIWIŃSKA 8/N)
I właśnie na to konto należy wpłacać kasiorkę