Witam,
Piotrze wrzucam koszulkę, którą dostałem przy okazji zakupów "festoolowych". Koszulka leży w opakowaniu i jest mi zbędna, a może komuś z fanatyków tej marki się przyda. Przydać się może również i tym, którzy nie są fanatykami

Kszulka rozmiar XL - i tutaj parę słów do osób, które noszą rozmiary większe lub mniejsze. Panowie spójrzcie na Darię i zobaczcie jakie ona musi pokonywać problemy i co najważniejsze, to je pokonuje, a więc dla Was przybranie lub zrzucenie kilku kilogramów, to naprawdę niewielka trudność żeby dopasowć się do rozmiaru XL

Zgodnie z metką - koszulka to nie żadna chińszczyzna, tylko towar pierwszej jakości, pochodzący z Bangladeszu, tak tak napiszę to dużymi literami B-A-N-G-L-A-D-E-S-Z-U, także sami wiecie...

Aukcja do niedzieli do godziny 2359. Cena wywoławcza hmmm - mam nadzieję, że Wasze żony, partnerki mają inne podejście do celów charytatywnych, niż wtedy kiedy kupujemy maszyny i narzędzia - sami wiecie jak to jest...

Pierwszy chętny daje propozycję, następni - duuużo następnych
Inteligentnych, mądrych Ludzi o dobrym sercu będzie podbijało cenę...

PS. Pomyślcie też o emocjach, jakie będą towarzyszyły Wam w oczekiwaniu na listonosza z przesyłką...

Pozdrawiam,
Marek