No to jedziemy

Niektórym miejsce i formuła znana z ubiegłego roku, ale dorzucam gwoli przypomnienia:
1)
Wątek I zlotu forum DiD 2) Film Jarka ze zlotu
A teraz trochę szczegółów:
1. Kiedy20-22 lipiec 2018
2. GdzieU mnie w domu o tu 3. Plan zjazduNo więc jeszcze nie sprecyzowany, choć chciałbym aby obracał się w pracach ręcznych, dlatego rozmawiałem telefonicznie lub osobiście z dwoma osobami które zaprosiłem, a są to:
- Forumowy
esortodox (lub
Stavros Gakos na YT) który mam nadzieję, że dotrze (a ma do mnie 10 km

) i poopowiada o ręcznych strugach. A jeśli zabierze kolekcje którą posiada to będzie masakra

A widziałem ją na żywo i wiem co mówię

Na zachętę dla Was i mobilizację dla Niego

- Forumowy
Łukasz G. który mam nadzieję, że poopowiada o ręcznych pracach, a także o ostrzeniu noży i dłut
Każdy chyba wie, że
to ten maniak
Co do zlotowych projektów, z mk_kosa rozmawialiśmy na zimowym ognisku i miał pewne pomysły, które mam nadzieje, że tu przedstawi
4. WarunkiNiektórym znane osobiście, niektórym ze zdjęć i filmów. W domu mam 8 łóżek (jest tu pościel) w pokojach 2x2-os i 1x4-os z łazienkami i ciepłą wodę jak napalę w piecu

Do tego jest
prąd. Nie ma wi-fi i TV (na dziś). Do tego da się położyć ze 4 osoby na materacach na glebie mając
jeszcze swobodę przejścia. Dalej kawał miejsca na namioty. Kilkanaście fotek miejsca jest na pierwszych 2 stronach wątku z ubiegłego roku. Bez sensu znów wklejać.
5. KosztyTak jak i rok temu - nie chcę na Was zarobić! Ale Wasz pobyt pokryć muszę (prąd, sprzątanie, pranie pościeli,
drewno na ognicho itp.). Dlatego tak jak rok temu 30 zł/os/noc za łóżko, 15 zł/os/noc za
materac bądź namiot. Szkrabów nie liczę zmartwienie rodziców

6. BezpieczeństwoTak jak rok temu. Odpowiedzialności nie biorę, odszkodowań nie wypłacam, deklaracje pobytu pisane w wątku oznaczają zgodę. Każdy odpowiada za siebie bądź swoje pociechy.
7. WyżywienieJak przekonaliśmy się rok temu kuchnia za mało wydajna na taką ilość

Może rozeznam catering? Bo znowu będziemy się bez sensu rozjeżdżać po obiadach.
8. RezerwacjeTworzymy listę poniżej.
Każda dopisująca się osoba kopiuje poprzednią i się dopisuje! Tylko tak nad tym zapanujemy

Przy czym, uczestnicy ubiegłorocznego spotkania deklarowali wstępnie przyjazd w tym roku na te same miejsca w pokojach - tym samym proszę o podtrzymanie rezerwacji lub rezygnację. Kola, Specu, Kozio - przede wszystkim o Was mówię.