Cześć, jestem Ania, mam 30 lat, mieszkam w okolicach Lęborka, nie mam nic wspólnego ze stolarstwem ani żadnego doświadczenia w tego typu pracach. Chciałabym się jednak nauczyć kilku rzeczy, mebli tworzyć nie będę, ale trochę chciałabym poznać ten fach. Wszystko zaczęło się od tego, że zobaczyłam w castoramie takie panele z plastrów drewna, potem poszukałam filmików jak to się robi i wymyśliłam, że sama sobie zrobię taką ścianę od początku do końca. Mam problem z nazewnictwem niektórych urządzeń, bo po prostu ich nie znam, a facet w Mrówce w Lęborku z którym próbowałam podjąć temat albo chciał mi pokazać, że jestem typową blondynką i nie ma o czym ze mną rozmawiać- dość dosadnie ignorując mnie albo się jeszcze mniej znał na wszystkim niż ja

świadoma jestem tego, że dla ludzi którzy siedzą w tym fachu mój pomysł może być absurdem. Jednak nie mam dwóch lewych rąk, jestem dość kreatywna i zrobię tą ścianę choćby nie wiem co i szczerze wierzę w to, że ktoś się wykaże mega cierpliwością i jak dziecku wytłumaczy od czego właściwie zacząć