Szkoda, że ta impreza w tak odległej dierewni

. Początkowo brałam pod uwagę wypad na targi, ale...
Podczytywałam wątek i naszły mnie pewne przemyślenia odnośnie focha i czasowego zbananowania
kolegi Quiba.
To forum jest w sumie takim zamkniętym światkiem, tylko dla ludzi ze sprecyzowanym ''zboczeniem''...
Grono samców z małą domieszką aktywności pierwiastka kobiecego. Czujemy się anonimowi, choć
przy stwierdzeniu, że na tym forum jest informatyków, jak psów....zmienia to trochę postać rzeczy.
Czy nie powinno być tak, że ktoś, kto wysyła do admina jakieś ale względem któregokolwiek z bywalców
forum powinien zostać upubliczniony? . Większość nowych użytkowników przed wpisem w wątku
powitalnym dobrze wie, jaki styl ''wyrażania włąsnych poglądów'' tutaj panuje. Podaoba się, akceptuję, nie
pasuje, to idę szukać gdzieś dalej. Dajecie sobie czasami po pyszczkach, ale za chwilę się kochacie

i to jest fajne

. Jako kobitka mogę się domyślać o jakie wpisy poszło, co mogło się komuś
niespodobać. Kolega Quib, jak i pare innych Egzemplarzy

mają swoje podejście do życia, pomijając
ogromną wiedzę, jaką dysponują i którą dzielą się z innymi szukającymi pomocy, więc po co jakieś
podchody? Jeśli idę w gości i dostaję whiski z colą, to nie robię awantury i nie wyrzucam kogoś z własnego
domu tylko dlatego, że nie zaproponowano mi czegoś innego, bo akurat miałam ochotę na gin z ''tonicem''