19 Kwietnia 2026, 23:18:21 czas Polski

Autor Wątek: PinkPixel Strikes Back  (Przeczytany 5169 razy)

Offline pinkpixel

Odp: PinkPixel Strikes Back
« Odpowiedź #15 dnia: 20 Marca 2018, 22:53:33 czas Polski »
W jakim wieku masz córkę? Obstawiam, że to kilku- a nie nastolatka.
Nie pamiętam aby moje dzieci w tym wieku choć raz siedziały prosto, równo oparte.

Czas, w którym uważałem, że moim obowiązkiem jest szczera rozmowa z absztyfikantami córki, którą to rozmowę na osobności zazwyczaj kończyłem słowami: Pamiętaj synek, że WSZYSTKO co zrobisz mojej córce i ja tobie zrobię, jest już czasem przeszłym, więc wykrętnie odpowiem: córka magistrem jeszcze nie jest ;D.

Córka posiadła zdolność, która nieustannie mnie zadziwia i a czasami doprowadzała do stanu, który w naszym domu określany jest "oho będzie armagedeon". Zdolność ta potrafiła by zawstydzić bohaterów dobranocki z moich czasów (Barbapapa i Barabamama), a polega na przyjmowaniu takich układów choreograficznych ciała na różnego rodzaju krzesłach i fotelach, których projektanci a w szczególności technolodzy od wytrzymałości materiałów nie byli w stanie przewidzieć.

Dziękuję za miłe słowa co do formy ( i talentu). Miło mi będzie usłyszeć Twoją opinię kiedy krzesełko zostanie już ukończone.
« Ostatnia zmiana: 20 Marca 2018, 22:55:28 czas Polski wysłana przez pinkpixel »

Offline pinkpixel

« Odpowiedź #16 dnia: 21 Marca 2018, 00:22:49 czas Polski »
Myślę że trzeba poczekać do zakończenia projektu,,coby''nie wywierać presji na efekt końcowy :)
Pozdrawiam :)
Odpozdrawiam :) fakt, bycie pod presją komfortowe nie jest

Offline pinkpixel

« Odpowiedź #17 dnia: 06 Kwietnia 2018, 07:33:20 czas Polski »
Ostatnia część pracy nad krzesełkiem dla córki.