Przecież pisał z telefonu bez czytania.Trzeba zdemontować szafki w A i przenieść do B. Wcześniej pomierzyć korpusy i przemyśleć który gdzie będzie stał lub wisiał. To taki poradnik w skrócie Wymiary "minimalne" zależą ile masz miejsca na ten narożnik i jak otwierany front do niego planujesz.
Cytat: mily68 w 27 Lutego 2018, 12:31:15 czas PolskiPrzecież pisał z telefonu bez czytania.Trzeba zdemontować szafki w A i przenieść do B. Wcześniej pomierzyć korpusy i przemyśleć który gdzie będzie stał lub wisiał. To taki poradnik w skrócie Wymiary "minimalne" zależą ile masz miejsca na ten narożnik i jak otwierany front do niego planujesz.Właśnie kolego trafiłeś w moje myśli. Mniej więcej mam pomierzone tylko mi mam tej kartki. Bodajże mam po 20 cm (mogę się mylić ) z każdej strony narożnika. I czy to nie będzie za mało. Wysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
Z jednej strony nie da rady nic więcej ale z drugiej coś może by się poszerzyło. Muszę znaleźć moje zapiski i niedługo trzeba ruszyć z tematem bo gipsowki się kończą gladzićWysłane z mojego SM-G388F przy użyciu Tapatalka
20cm to prawie jak na wymiar