dziś na parkingu pod LM zaczepił mnie gościu który chciał mi wcisnąć agregat prądotwórczy, ale okazało się że ma też zestaw wkrętarek no to mówię pokaż

(fotki poniżej)
od razu pytam się ile chce a gościu że 800

nawet dziecko by się kapło że to tania podróbka bo plastik słabej jakości, naklejki krzywo przyklejone i widać że pod nimi są inne naklejki i na skrzynce napis nie jest wytłoczony tylko naklejony

gościu od razu zjechał na 300 zł

Normalnie chciałem gościa pogonić z pod sklepu ale machnąłem ręka i poszedłem do sklepu. w sklepie pomyślałem sobie że mogłem zobaczyć do ilu by zszedł z ceną no i że moje wkrętarki są padaczki bo baterie wytrzymują tylko kilka wkrętów.
Gdy wyszedłem ze sklepu chłop dalej stał i się pyta cze bym jednak nie wziął to mu powiedziałem że za stówę mogę wziąć a on że mało żebym troszkę dorzucił, więc se poszedłem do auta a ten za chwile przyleciał z tą walizką i mówi że niech będzie za stówkę,
Sprawdziłem dokładnie czy działają i okazało się że działają, nawet udar działa więc mu stówkę za nie dałem.
Całą drogę powrotną się zastanawiałem po ile i gdzie oni to kupują że im się opłaca to kupić podrobić naklejki, postać pod sklepem i sprzedać za stówę i jeszcze na tym zarobić ?