Widze ze w dobrym tonie jest zaczac przygode z forum DiD w tym miejscu - wiec serdeczne witam z mojej strony. Imie: Janusz. Na codzien biurowy krawaciarz, po godzinach majsterkowicz. Pare miesiecy temu dorobilem sie w koncu wlasnego garazu ktory naturalna koleja rzeczy zaczal sie przeistaczac w przydomowy warsztat. Wykonczenie wlasnego lokum wymagalo zaprzyjaznienia sie z plytami laminowanymi i konfirmatami ale chcialbym sie zajac prawdziwym drewnem stad moja obecnosc na tym forum.
Poki co jestem na etapie kompletowania najpotrzebniejszych narzedzi wiec zapewne o to beda moje pierwsze pytania. Rowniez mam ambicje potrenowac umiejetnosci przy projektach wyposazenia warsztatu. Na poczatek chodzi mi po glowie projekt skladanego stolu roboczego, regalow nadrewno i maszyny przenosne, szafki na narzedzia reczne. Potem jak starczy ambicji, czasu i umiejetnosci chcialbym sie zmierzyc z ktoryms z projektow maszyn SAM prezentowanych przez wlasciciela portalu woodgears.ca. Gosc jest dla mnie absolutnym guru jesli chodzi o DIY.