12 Czerwca 2026, 23:22:43 czas Polski

Autor Wątek: Witam!  (Przeczytany 2005 razy)

Offline ebek83

Witam!
« dnia: 18 Lipca 2018, 10:37:42 czas Polski »
Cześć wszystkim! ;) Mam na imię Hubert 36l. Stolarstwo to moje hobby od najmłodszych lat.Mój dziadek zaszczepił we mnie zamiłowanie do drewna.Nauczył mnie podstaw obróbki i szacunku do materiału.Za tamtych lat robiłem z nim wszystko ręcznie.Na kilka musiałem jednak zostawić moje zamiłowanie :(Poznałem moją obecną,ukochaną żonę i wyprowadziłem się z moich rodzinnych stron.Oczywiście zostawiając kupę wspaniałych wspomnień.Jednak jak zawsze powtarzam-NIE MA TEGO ZŁEGO!!! Trafiłem do SUPEEEEER rodziny i co się okazało-że mój teść także uwielbia drewno!Co prawda nie jest stolarzem ale jego praca umożliwia mu ciągły kontakt z nim.Z jego pomocą  posiadam dziś maszyny które ułatwiają mi pracę.Jestem szczęśliwy że znów mogę pogłębiać swoją pasję ;D Szkoda tylko że nie mogę już pochwalić się mojemu dziadkowi :( Moja kochana żona wspiera mnie w moim hobby i pomaga spełniać "moje zachcianki stolarskie".Mamy małą córeczkę i staram się podzielić czas na wszystko.Posiadam już na swoim koncie parę udanych projektów i myślę że forum jak i kanał na YT pomogą mi się szkolić i uzupełniać moje braki z wiedzy a także poznać innych zarażonych "tą chorobą" Pozdrawiam wszystkich i życzę samych sukcesów!!!

Offline Juzeffo

Odp: Witam!
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lipca 2018, 11:16:27 czas Polski »
Cześć! A projekty robisz od podstaw? Czy odnawiasz istniejące przedmioty?
zapraszam na: odnowionemeble.pl

Offline ebek83

« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipca 2018, 11:18:27 czas Polski »
Sam po swojemu robię :-)

Offline ebek83

« Odpowiedź #3 dnia: 18 Lipca 2018, 11:20:31 czas Polski »
Wiadomo że na sprzedaż to inaczej a dla siebie inaczej.Tym bardziej że przeważnie są to niewymiarowe rzeczy.

Offline ebek83

« Odpowiedź #4 dnia: 18 Lipca 2018, 12:37:51 czas Polski »
Odnowiłem to ostatnio starą strugnicę.Miał być nowy stół stolarski,ale sie trafił ten no i coś mnie pchnęło by go kupić i dać jeszcze życie.

Offline komseba

« Odpowiedź #5 dnia: 18 Lipca 2018, 22:22:13 czas Polski »
Witam, skąd nadajesz? Co robisz zawodowo? Życzę powodzenia w realizacjach. :)

Offline ebek83

« Odpowiedź #6 dnia: 19 Lipca 2018, 06:57:11 czas Polski »
Jestem ze świetokrzyskiego okolice Staszowa a pochodzę spod Ostrowca Św. Zawodowo pracuję w Elektrowni Połaniec.Dziękuję za dobre słowo i również życze powodzenia:-)

Offline Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +11/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #7 dnia: 19 Lipca 2018, 08:08:26 czas Polski »
Witam na forum i powodzenia

Offline ebek83

« Odpowiedź #8 dnia: 19 Lipca 2018, 09:06:56 czas Polski »