30 Kwietnia 2026, 18:25:49 czas Polski

Autor Wątek: JULA - promocje  (Przeczytany 135309 razy)

Offline Paweł 46

Odp: JULA - promocje
« Odpowiedź #150 dnia: 02 Października 2015, 11:31:58 czas Polski »
To już jest problem natury mentalnej, a nie sklepu Jula, że robi promocje.
Co do samej Juli, to jak dla mnie pod względem narzędzi market numer jeden.
Jeszcze w życiu nie kupiłem narzędzia, które mi nie jest potrzebne.
Wbity wkręt trzyma lepiej jak wkręcony gwóźdź :)
Nic na siłę, wszystko młotkiem.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #151 dnia: 02 Października 2015, 12:39:34 czas Polski »
kupujemy coś czego tak naprawdę nie potrzebujemy
Znajdż więc takie zadanie któremu sprosta to narzędzie ;D
W juli często wyprzedają jakiś model żeby potem wprowadzić nową wersję, po lifcie.

Offline konar

• Jr. Member
  • **
  • Ocena +1/-0
  • [ www.fb.com/michal.konarski ]
  • View Gallery
    • Fotograf Ślubny Końskie - Sylwia i Michał Konarscy
« Odpowiedź #152 dnia: 08 Października 2015, 10:06:59 czas Polski »
Ja lubię JULA za to, że mają inne marki niż wszystkie pozostałe markety typu Castorama, Praktiker, OBI, LR, w których praktycznie jest to samo + tylko ich własne marki. I jak coś mają w promocji to -50% nie jest rzadkością a w pozostałych sieciach WIELKA WYPRZEDAŻ!!! i 10-20%...(a kilka dni wcześniej podwyżka żeby było z czego obniżać).

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #153 dnia: 20 Listopada 2015, 19:12:12 czas Polski »

Offline RobRob

« Odpowiedź #154 dnia: 21 Listopada 2015, 12:34:16 czas Polski »
skoda na to kasy

Offline futrzak

« Odpowiedź #155 dnia: 21 Listopada 2015, 12:48:16 czas Polski »
Lepiej już poczekać na wkrętarkę z Lidla lub dorzucić ze dwie stówy i kupić Boscha 1440/1800 LI

Offline Robsonik

« Odpowiedź #156 dnia: 21 Listopada 2015, 13:09:43 czas Polski »
Podzielam zdanie kolegów, lepiej poczekać na wiertarkę z Lidla.

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #157 dnia: 21 Listopada 2015, 13:15:47 czas Polski »
Mam wkrętarkę z Jula 18V bez udaru już ze 3 lata. Działa dobrze, akumulator trzyma.
Rozumiem, że posiadacie takową i piszecie z doświadczenia ?
Ja posiadam i polecam. Jest równorzędna jak wkrętarki z Lidla.
« Ostatnia zmiana: 21 Listopada 2015, 13:18:01 czas Polski wysłana przez Paweł 46 »

mily68

• Gość
« Odpowiedź #158 dnia: 21 Listopada 2015, 21:32:46 czas Polski »
Ja polecam małą wkrętarkę udarową Black &Deker. Jest teraz w Castoramie za niecałe 400 zł. Sprawdzona przez chłopaków od wykończeniówki. Mimo, że firma B&D jest "trochę słaba" to jednak akumulatory trzymają zaskakująco bardzo długo a i samo body jakoś nie chce się rozlecieć. Orzą nią ostro i wciąż działa jak nowa.

Offline RobRob

« Odpowiedź #159 dnia: 21 Listopada 2015, 21:36:55 czas Polski »
Dokładając niecałe 200 zł proponuje metabo  powermaxx
http://allegro.pl/listing/listing.php?order=p&string=metabo%20powermaxx&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-kpr-v4-hou-1-2-0907
Takie maleństwo a jaka moc

Offline Paweł 46

« Odpowiedź #160 dnia: 21 Listopada 2015, 21:42:30 czas Polski »
Takie maleństwo a jaka moc
O 2 Nm mniejsza jak z Jula i bez udaru. A najważniejsze wkrętarka Meec wiertło do 13mm Metabo tylko 10mm

Marcin M

• Gość
« Odpowiedź #161 dnia: 22 Listopada 2015, 09:25:01 czas Polski »
O 2 Nm mniejsza jak z Jula i bez udaru. A najważniejsze wkrętarka Meec wiertło do 13mm Metabo tylko 10mm

Co za sens porównywać wkrętarkę 10,8V z 18V? Metabo o połowę lżejsze prawie jest i mniejsze też znacznie. Porównaj Metabo 18V do tego. Albo chociaż 18V z Lidla. Na pewno nie jest zła skoro ją chwalisz. Ja osobiście do swoich potrzeb wolałbym Metabo, bo mniejsze. A jakbym miał wyskrobać trochę więcej kasy to brałbym zestaw DeWalt DCD710 + DCF815, za 660zl
http://allegro.pl/dewalt-dck211c2-wkretarka-klucz-udarowy-gw-3lata-i5788974061.html
Zestaw do śmierci, baterie wystarczające, jest moc, jest udar. Niestety ponad 2 razy droższe od Meec z Juli :( Chciałem kupić maleństwo z Lidla na 10,8v, ale 1 bateria to za mało, a dokupywać drugą lub inne urządzenie nie pasowało mi. Dlatego dalej męczę swojego Makteca 14,4V chociaż bateria trzyma 15 minut, lub 1 minutę wiercenia w twardszym drewnie hehe. No ale chyba dozbieram na tego DeWalta, w końcu święta za pasem ;)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #162 dnia: 22 Listopada 2015, 09:45:28 czas Polski »
Ja tak troche z innej beczki. Caly czas na forum pojawia sie "w sklepie Jula to" "w sklepie Jula tamto". Czy to jest jakis market nastawiony na stolarzy ? Rzadko pojawia sie cos odnosnie Casto albo Leroya. Mam Jule ok 40 km od siebie i jak tak rozmawiacie to wychodzi, ze to super sklep i warto przejechac sie. Mam rozumiec, ze nie jest to "zwykly market" budowlany ?

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline arturs

« Odpowiedź #163 dnia: 22 Listopada 2015, 10:11:02 czas Polski »
może nie na stolarzy ale na majsterkowiczów.. w leroju nigdy nie byłem więc nie wiem ale mam w kielcach castoramę, praktikera, obi i do niedawna nomi.. to takie ogólnobudowlane gdzie narzędzia to jedna alejka..w juli więcej jest, i cenowo też przekrój spory, do tego ich marki to tania alternatywa (z całym dobrodziejstwem słowa "tania") - ale na poziomie powiedzmy lidlowego sprzętu.. ściski mają całkiem niezłe (te granatowe), frezów różnych cała półeczka, odciągi ze dwa rodzaje, stoliki itp. - może nie najwyższych lotów ale dają radę..
ja bardzo się ucieszyłem jak w Kielcach otworzyli bo już wydałem tam ze 3 tysiące (oni pewnie też ;) )
« Ostatnia zmiana: 22 Listopada 2015, 10:19:38 czas Polski wysłana przez arturs »

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #164 dnia: 22 Listopada 2015, 10:19:47 czas Polski »
Dzis w takim razie przejade aie i zobacze co tam maja ciekawegi. A ze blisko fashion house to i szanowna Malzonka nie bedzie mi stekac :-)

Wysłane z mojego LT30p przy użyciu Tapatalka

Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.