Cześć, nazywam się Kuba i zdążyłem już nasmarować jeden temat o wygiętych klejonkach.
Swoją nie poprawą postawę postanawiam naprawić witając się w tym dziale

Dożyłem 29 lat, niedługo pęknie 30 co niepomiernie mnie martwi. Mam trójkę wspaniałych dzieciaków 2-3-7 lat które mam nadzieję będą niegdyś majstrować coś razem ze mną. Uwielbiam automatykę wszelkiego rodzaju, jestem leniwy więc to pewnie dlatego aby ułatwiać sobie żywot

Samozatrudniony całe życie, dawno temu próbowałem sił w meblarstwie "wiórowym" jednak nie dawało mi to satysfakcji z uwagi na braki w sprzęcie i ówczesnym braku warsztatu. Później stałem się "maszynotworem" i w ciągu kilku lat udało mi się posiąść niewielki warsztacik. Ostatnio postawiłem swoją kolejną maszynkę CNC przeznaczoną do wycinania w drewnie na którym od początku roku są skupione wszystkie moje myśli. Bardzo podoba mi się połączenie drewna z nowymi materiałami tj. np. plexi w przedmiotach codziennego użytku. Stąd też pojawiłem się tutaj aby zaczerpnąć trochę wiedzy w tej dziedzinie, a przy okazji podzielić się niektórymi z moich prac, które mam nadzieje będą dla niektórych inspirujące (albo pouczające, czego nie należy robić

)
Pozdrawiam!