01 Czerwca 2026, 12:44:33 czas Polski

Autor Wątek: Dybry.  (Przeczytany 822 razy)

Offline taktak

Dybry.
« dnia: 13 Czerwca 2019, 13:59:51 czas Polski »
Cześć, nazywam się Kuba i zdążyłem już nasmarować jeden temat o wygiętych klejonkach.
Swoją nie poprawą postawę postanawiam naprawić witając się w tym dziale ;)
Dożyłem 29 lat, niedługo pęknie 30 co niepomiernie mnie martwi. Mam trójkę wspaniałych dzieciaków 2-3-7 lat które mam nadzieję będą niegdyś majstrować coś razem ze mną. Uwielbiam automatykę wszelkiego rodzaju, jestem leniwy więc to pewnie dlatego aby ułatwiać sobie żywot ;)
Samozatrudniony całe życie, dawno temu próbowałem sił w meblarstwie "wiórowym" jednak nie dawało mi to satysfakcji z uwagi na braki w sprzęcie i ówczesnym braku warsztatu. Później stałem się "maszynotworem" i w ciągu kilku lat udało mi się posiąść niewielki warsztacik. Ostatnio postawiłem swoją kolejną maszynkę CNC przeznaczoną do wycinania w drewnie na którym od początku roku są skupione wszystkie moje myśli. Bardzo podoba mi się połączenie drewna z nowymi materiałami tj. np. plexi w przedmiotach codziennego użytku. Stąd też pojawiłem się tutaj aby zaczerpnąć trochę wiedzy w tej dziedzinie, a przy okazji podzielić się niektórymi z moich prac, które mam nadzieje będą dla niektórych inspirujące (albo pouczające, czego nie należy robić :) )
Pozdrawiam!

Offline tomekz

• Moderator
  • Hero Member
  • Ocena +64/-7
  • View Gallery
Odp: Dybry.
« Odpowiedź #1 dnia: 13 Czerwca 2019, 15:16:34 czas Polski »
Witaj , jak będzie możliwe to pomożemy  :)