13 Maja 2026, 20:15:13 czas Polski

Autor Wątek: Piła stołowa Makita mlt100  (Przeczytany 2904 razy)

Offline dryf

Piła stołowa Makita mlt100
« dnia: 28 Listopada 2019, 15:03:02 czas Polski »
Sprzedam piłę stołową Makita mlt100. Cena około 1500 złotych. Zdjęcia wrzucę, jeśli ktoś byłby zainteresowany. Można oglądnąć / odebrać osobiście w Bochni. Wystawiam fakturę.

Offline colt28

Odp: Piła stołowa Makita mlt100
« Odpowiedź #1 dnia: 28 Listopada 2019, 20:22:58 czas Polski »
Witam. Jak dawno kupiłeś tą piłe, w jakim ogólnie jest stanie, czy posiada wszystkie akcesoria? Poproszę też o kilka zdjęć  :) Dzięki!

marek_b

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 29 Listopada 2019, 10:47:26 czas Polski »
nowa tyle kosztuje...

Możesz podać linka, kolega jest zainteresowany taką pilarką

marek_b

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 29 Listopada 2019, 12:29:56 czas Polski »
a kolega mieszka w lesie i nie ma dostępu do internetu?

Dziękuję za merytoryczną odpowiedź, dzisiaj to unikalna cecha u interlokutora.

Ale proszę o linka bo nie znalazłem po 1500 zł, inaczej bym nie fatygował kolegi.

Podanie linka mniej kosztuje niż uwagi, ciekawe poznawczo, ale nietrafione.

Może źle zrozumiałem ale to  była piła stołowa Makita MLT100: nowa, czyli na gwarancji i do kupienia w Polsce ?
Tak że ponawiam prośbę o linka, o ile nie był to żart z tą ceną :(.

« Ostatnia zmiana: 29 Listopada 2019, 12:31:41 czas Polski wysłana przez marek_b »

Offline dryf

« Odpowiedź #4 dnia: 04 Grudnia 2019, 21:06:13 czas Polski »
Witam. Jak dawno kupiłeś tą piłe, w jakim ogólnie jest stanie, czy posiada wszystkie akcesoria? Poproszę też o kilka zdjęć  :) Dzięki!

Przepraszam że tak późno odpisuję - praca ...

Piła zakupiona w lutym 2015 roku. Stan techniczny oceniam jako bardzo dobry. Stół jest trochę przeszlifowany (raz od używania, dwa miał dużą nierówność koło wkładki). Wkładka wymieniona  z beznadziejnej plastikowej (uginającej się od ciężarka półkilogramowego :) ) na aluminiową . Kilka modyfikacji w środku, żeby usprawnić odciąg pyłu (dzięki Amigorg'owi :-) i podglądaniu jego warsztatu). Jest zadbana, czyszczona i konserwowana regularnie bo to mój główny sprzęt warsztatowy. Niektóre części oryginalne nigdy nie były używane (widać na zdjęciach). Oprócz wkładki dociąłem klin (do wysokości tarczy).
Tyle.

Pozdrawiam.

Offline dryf

« Odpowiedź #5 dnia: 04 Grudnia 2019, 21:11:35 czas Polski »
no tak, jeszcze rączka od prowadnicy - oryginalna pękła przy drugim użyciu :D. Dorobiona bukowa, a oryginalna przykładnica nieużywana od ... chyba dwóch lat? Może trzech.

Pozdrawiam.