Witam. Jakiś czas temu zakupiłem zestaw powerfix z 94 częściowym zestawem kluczy nasadowych. Chciał bym podzielić się moim krótkim 2 tygodniowym doświadczeniem. Zestaw jak dla mnie bomba mnogość nasadek wielkości długości od groma. 2 grzechotki sprawują się bez zarzutu, w zestawie śrubokręt który uważałem za nie potrzebny, a przy naprawach i remoncie łazienki okazał się niezastąpiony z powodu bitów z zestawu które nie są jak zwykle wkładane do "łoża" lecz zespolone z nim(w zestawie również bity zwykle) naprawdę świetne. Do minusów to fakt walizki która nie licuje się razem i odstaje jedno od drugiego skrzydła ale to może być feler tylko mojej walizki, na plus metalowe zamknięcia trzymia solidnie. I jeszcze jeden minus i to największy jaki zauważyłem do tej pory iż małe klucze nasadowe nie trzymia się w miejscu na nie przeznaczonym w walizce i zdarza się kilku wypaść i latać po walizce, chodź po tym jak się tak mi przytrafiło włożyłem do środka dołączona taka piankę zabezpieczająca przed porysowaniem pomiędzy dwoma skrzydłami i problem znikł. A propos pianki po otwarciu wyrzuciłem do śmieci to ustrojstwo myśląc że jest nie potrzebne, ale polecam zostawić to przyszłym użytkownikom.
Teraz z drugiej beczki. Z tego co wszystkim wiadomo maja się pojawić narzędzia akumulatorowe które pasują do siebie ( już jest wyrzynarka i pilarka) chciał bym zakupić narzędzie wielofunkcyjne i wkrętarke czyli 2 aku będą w sam raz. Ale nie wiem co warte będą te sprzeta ktoś ma używał zna specyfikację tych narzędzi czy są warte uwagi czy czekać na coś lepszego?