Będzie pewnie trudno, trzeba jakiś namiot w niedzielę wieczorem pod Lidlem rozbić
Czy komuś się udało dostać spawarkę? Ja byłem w 2 lidlach i puste półki
No taka z pierwszych różnic jaka mi się rzuciła w oczy to :A1 - prędkość taśmy 180-340 m/minB1 - prędkość taśmy 240-400 m/minA1 ma elektronikę, która określa obroty i moc do wstępnej obróbki.
Jak zwykle mogę polecić narzędzie z LIDLA - szlifierkę taśmową PARKSIDE PBS 900A1. używam takiej dość często od stycznia 2012 roku. Ma moc 900 W , typowe taśmy 75 x533 mm do nabycia również w Lidlu, jest na wyposażeniu podstawka do pracy stolikowej w pozycji poziomej i pionowej, ma regulację obrotów. ówczesna cena, to 199 zł + 3 lata gwarancji.
Cytat: kipi w 16 Stycznia 2017, 11:30:49 czas PolskiCzy komuś się udało dostać spawarkę? Ja byłem w 2 lidlach i puste półki Nie kupuj spawarki
Do szlifierki PBS 900 A1 w necie jest manual, a o B2 cisza.
Czy baterie od miniszlifierki będą pasowały do wkretarek które były na poczatku zeszłego roku? Bo wydaje mi sie ze za ta cenę warto dla samej baterii.
Gdyby ktoś jeszcze się zastanawiał, to bateria z miniszlifierki pasuje do tej wkrętarki. U mnie trochę ciasno wchodzi i ciężko wyjąć (jakby była z milimetr szersza). Ale pewnie się wyrobi