Witam wszystkich!
Nazywam się Andrzej. Mam 28 lat. Z wykształcenia jestem mechanikiem samochodowym, jednak od samego początku nie pracuję w zawodzie. Stolarką interesuję się od dziecka. Od końca technikum pracowałem w tartaku, gdzie byłem nie tylko gatrowym lecz i stolarzem z doskoku. Na początku 2011 r. zacząłem dłubać swój warsztat. Frezarka, sprężarka, krajzega, mini równiarka/grubościówka, ukośnica itp sprzęty. Przygotowywałem się też na podobną dziedzinę - wyrób bram, płotów itd. Niestety sytuacja się zmieniła i mieszkam w stolicy. Obecnie pracuję na stacji paliw w Warszawie. Pochodzę z małego miasta jak Ostrów Mazowiecka (na trasie Wawa - B-stok). W wolnej chwili jak mam więcej wolnego to jeżdżę do rodziców i tam jeżeli jest co, to działam w warsztacie. Będąc w Warszawie, głównie daję ogłoszenia. Do ukończenia warsztatu jednak mi trochę jeszcze zostało. Tyle jak na razie o mnie. Jeżeli są pytania to piszcie, a na pewno odpiszę.
W galerii znajdziecie kilka fotek z prac. Wiele nie ma, bo przeważnie są chętni na meble w tych wzorach.
Pozdrawiam i zapraszam.
Andrzej.