01 Maja 2026, 06:09:21 czas Polski

Autor Wątek: Powitanie  (Przeczytany 1142 razy)

Offline Hania

Powitanie
« dnia: 22 Września 2014, 14:47:27 czas Polski »
Hej!
Zarejestrowałam się tutaj przede wszystkim dlatego, że szukam pewnego sprzętu i sama nie umiem podjąć decyzji. Liczę, że dzięki użytkownikom forum, uzyskam potrzebne mi informacje. Możliwe jednak, że zostanę na dłużej, bo już trafiłam na całkiem sporo fajnych wątków, a zapowiada się jeszcze więcej :)
Z drewnem mam niewiele wspólnego. Do tej pory wyczarowałam jedynie stolik z palet i nawet zrobiłam z tego relację "krok po kroku". Może kiedyś się nią podzielę, chociaż nie wiem czy fachowcy uznają taki "wyczyn" za godzien rozpowszechniania :)
Poza tym robię biżuterię z drewna. Używałam głównie małych narzędzie ręcznych, ale przyszedł czas na coś większego. No i właśnie dlatego tu jestem.

Do usłyszenia! :)

Offline krzyś48

Odp: Powitanie
« Odpowiedź #1 dnia: 22 Września 2014, 15:05:36 czas Polski »
Możliwe jednak, że zostanę na dłużej

Nie ma innej opcji  :)  Miło powitać płeć piękną ,w te deszczowe jesienne popołudnie :) skąd piszesz?
A jeśli chodzi o sprzęt to poczytaj na forum  :)   trochę już się tego zebrało , a potem pytaj .Jeśli masz się czym pochwalić to dawaj  :)  Pozdrawiam  ;)

Offline Hania

« Odpowiedź #2 dnia: 22 Września 2014, 15:16:38 czas Polski »
Gdańsk się kłania.
Poczytałam, ale odpowiedzi nie znalazłam, dlatego właśnie się zarejestrowałam. Z resztą pytanie już zadane, teraz liczę na porady fachowców, choć nie wiem czy ktoś takimi drobiazgami jak ja się zajmuje :)

kozio

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 22 Września 2014, 20:35:58 czas Polski »
Wita i Grójec
Pokaż ten stolik, ja bardzo lubię twórczość paletową :D

mily68

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 22 Września 2014, 21:47:29 czas Polski »
Cześć Hanka!
Gdańsk piękne miasto :)