Witam

Na imię mam Damian, pochodzę z bardzo ładnego miasta portowego (I tutaj się niektórzy zdziwią), ze Śląska pod tytułem Gliwice.
Należę do wąskiej grupy ``samorobów`` ( tak jak i wy zresztą a przynajmniej tak sądzę), w tym pięknym kraju. I nie jestem tutaj dwuznaczny. Bardzo jestem z tego dumny.
Jestem jak to mówi moja przyszla połówka ``człowiekiem wikipedią`` a tak dla znajomych Łysy, z racji mojej gęstej grzywy. A w pracy ochrzcili mnie Emil bo dowiedzieli się że, sobie dużo biegam. I tak ktoś rzucił hasło Emil Zatopek i zostało. Wikipedia to przesada, poprostu mam szeroki wachlarz zainteresowań imam się wielu rzeczy, zajęć. Dużo później czytam i drążę temat. I tak z reszta trafiłem na DiD.
Z wyształcenia jestem elektromonterem, i pacuję jako elektomonter. Od jakiegos czasu ok km pod ziemią;)
Moje zainteresowania prócz demolki z dzieciństwa, która to mnie nauczyła pierwszych trików majsterkowania to; elektryka, elektronika i automatyka, budowlanka, fotografia, rysowanie, areografika, cb radia, komputery, muzyka, bieganie, pływanie, kolarstwo, kajakarstwo, psie zaprzęgi, wspinaczka, wędrowanie i... Drewno co powinno być chyba teraz pierwsze;)
Zaczeło się niewinnie 4 lata temu... Przez moją połówkę. Miałem wykonać wieko, ze starych palet na studnię, którą przykryto maską od samochodu. W założeniu: -czas pracy jeden dzień. Wyszło 7 i zdarzyło mi sie popełnić drewnianą studnię.
Sz. P. Jarku i Lidko super portal i świetne filmy;) Od kilku tygodni jestem pod wielkim wrażeniem.
A teraz wszystkich pozdrawiam i dobrej nocy życzę bo się rozpisałem.