22 Sierpnia 2026, 21:19:08 czas Polski

Autor Wątek: dzien dobry  (Przeczytany 2031 razy)

Offline niziur1

dzien dobry
« dnia: 16 Listopada 2014, 18:13:46 czas Polski »
Nazywam sie Krzysiek. Pochodze z Jeleniej Góry ale aktualnie mieszkam we Wroclawiu. Zajmuje sie ogrodnictwem. W zwiazku z mniejszym natlokiem prac i nadchodzaca zima postanowilem podlubac cos w drewnie. Nie mam zadnego doswiadczenia ale postaram sie to szybko zmienic. Aktualnie kolekcjonuje jakis drobny sprzet.

Klo

• Gość
Odp: dzien dobry
« Odpowiedź #1 dnia: 16 Listopada 2014, 18:15:45 czas Polski »
Hej. :)

Marcin M

• Gość
« Odpowiedź #2 dnia: 16 Listopada 2014, 18:27:13 czas Polski »
Witaj, widzę, że minusa już zarobiłeś. Skoro się już przedstawiłeś jak trzeba, myślę, że koledzy pomogą w twoim wątku i uzyskasz odpowiedzi na nurtujące Cię pytanie. Swoją drogą, co chciałbyś robić w tej zimowej przerwie, bo piszesz, że nie masz doświadczenia. Myślę, że jako ogrodnik masz dobre 3d w głowie i to Ci może pomóc w pracy z drewnem :)

Offline niziur1

« Odpowiedź #3 dnia: 16 Listopada 2014, 18:52:22 czas Polski »
Na poczatek chcialbym zajac sie jakimis drobnymi rzeczami. ze wzgledu na ograniczenia sprzetowe ;). Mysle o jakims magnetycznym wieszaku na noze, swieczniku, desce do krojenia.

Offline krzyś48

« Odpowiedź #4 dnia: 16 Listopada 2014, 19:35:24 czas Polski »
Witaj imienniku  :)
W innym wątku trochę narzekałeś na nas i zasady panujące na forum ???
Jak masz chwilę to przeczytaj
http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/wynurzenie!/msg22687/#msg22687
Kolega także na początku narzekał ,a tu proszę :)
Początki czasami są trudne,ale myślę że i ty będziesz zadowolony :)
Pozdrawiam ;)
Krzyś48

Klo

• Gość
« Odpowiedź #5 dnia: 16 Listopada 2014, 19:44:28 czas Polski »
Nie narzekałem, tylko sprzeciwiałem się "wyganianiu" ;) do działu: "Przedstaw się...". :)
Do dzisiaj nie akceptuję takiego postępowania z jednoczesnym raczeniem "minusem". Tak na dzień dobry.
Ale to szczegół, z którym się oswoiłem i już nie powoduje u mnie wcześniejszych reakcji. :)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #6 dnia: 16 Listopada 2014, 20:09:45 czas Polski »
Minusem są traktowani forumowicze którzy mimo skierowania do działu "Przedstaw się na Domidrewno" dalej piszą nowe wiadomości.
Klo sorry za narzekanie ,powinno być sprzeciwianie ;) na osłodę +
Miło jest wiedzieć ,z kim piszemy nie anonimowo ,nie koniecznie jest pisanie skąd pochodzi się i co robi , ale ma to swoje plusy :)

Klo

• Gość
« Odpowiedź #7 dnia: 16 Listopada 2014, 20:12:46 czas Polski »
Hehehe :) Dzięki stary. ;) Jak wiesz, nie robią mi plusy i minusy, ale ten szczególny przyjmę, jako wróżbę dobrej i miłej współpracy. :)

Offline niziur1

« Odpowiedź #8 dnia: 16 Listopada 2014, 20:55:37 czas Polski »
Minusa dostalem mimo ze nie napisalem nigdzie posta! Regulamin nie zobowiazuje mnie do przedstawienia sie a w samym opisie http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/ widnieje "To miejsce POWINIENEŚ odwiedzić tuż po pierwszym logowaniu." Wiec nie wiedzialem ze przedstawienie sie jest OBOWIAZKOWE.  Pozatym jeden komentarz odsylajacy mnie w to miejsce wystarczylby. Po co kolejne? Jak napisalem co uwazam nie obrazajac w zaden sposob nikogo to dowiedzialem sie ze kozacze?!?

mily68

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 16 Listopada 2014, 21:00:36 czas Polski »
Niziur1 niestety, Jarek nie wiedzieć czemu jest "głuchy" na sugestie . dodania takiego punktu do regulaminu

mily68

• Gość
« Odpowiedź #10 dnia: 16 Listopada 2014, 21:20:14 czas Polski »
Niziur1 niestety, Jarek nie wiedzieć czemu jest "głuchy" na sugestie dodania takiego punktu do regulaminu mimo przynajmniej kilkukrotnych postulatów. Nie będę dochodził czemu.
To forum skupia ludzi życzliwych i chętnych do pomocy. Jedyny jak do tej pory nie sformalizowany (nie z winy forumowiczów) wymóg to przedstawinie się w PIERWSZYM poście. Kto tego nie chce przyjąć do wiadomości i nie chce się przedstawić musi liczyć się z tym, że mało kto mu pomoże oraz z minusami.
Tak jakoś jest od początku tego forum i nie wygląda na to aby w najbliższej przyszłości miało to ulec zmianie.
Protesty co poniektórych kolegów również nic nie dały.
Mam nadzieję, iż z czasem przekonasz się ile tu fajnych ludzi których łączy wspólna pasja.

Offline konradk1k

« Odpowiedź #11 dnia: 16 Listopada 2014, 21:56:15 czas Polski »
Witam i ja