13 Maja 2026, 12:21:16 czas Polski

Autor Wątek: witam  (Przeczytany 1625 razy)

Offline mk1265

witam
« dnia: 21 Listopada 2014, 10:23:35 czas Polski »
Witam
Z wykształcenia jestem elktronikiem ale od poczatku studiów czyli w sumie to już od 8lat zajmuje się wyrobami z drewna głównie z bala. Zaczynałem od zwykłej huśtawki po altanke budy w stylu góralskim studnie ogrodowe ozdobne z bala po duży plac zabaw z domkiem i mostkiem z bala. Moje wykonania są raczej bardzo artystyczne bo lubię oryginalność. W swojej stolarni posiadam juz urządzenie wielofunkcyjne perfekt firmy standrew, frezarkę dolnowrzecionową, dwie górnowrzecionowe, kilka wkretarek, wyżynarek, szlifierek itp drobne elektrnarzędzia. W najbliższej przyszłości koniecznie planuję zakup piły taśmowej bo jestniestety bardzo potrzebna. Forum zawiera bardzo dużo cennych informacji a przedstawione samy inspirują do działania:) Może kiedyś sam zdecyduję się i zrobię taśmowke wykonaną przez kolegę amigorg :) Boję się trochę że koła nie będą odpowienio wyważone i piła będzie miała bicia. Pozdrawiam wsystkich forumowiczów

Offline krzyś48

Odp: witam
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Listopada 2014, 11:33:28 czas Polski »
Miło powitać na forum :) skąd piszesz ??? jeśli to nie tajemnica :)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Listopada 2014, 11:35:59 czas Polski »
Witaj. Pochwal się w Galerii swoimi wyrobami.Powodzenia :)

Offline mk1265

« Odpowiedź #3 dnia: 21 Listopada 2014, 12:10:25 czas Polski »
Piszę z okolic sieradza :) Zdjęcia postaram sie wrzucić od wieczór bo na obecnym komputerze ich nie mam ale napewno wrzucę co nie co :) Amigorg Twoje wyroby robią na mnie bardzo duże wrażenie gratuluje :)

Offline mk1265

« Odpowiedź #4 dnia: 21 Listopada 2014, 12:43:15 czas Polski »
Zdjęcia wrzuciłem do galerii więc można je tam zobaczyć :)

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #5 dnia: 21 Listopada 2014, 13:39:52 czas Polski »
Obejrzałem Twoją galerię - ciekawe realizacje, wszystkie mają podobny styl.

Offline mk1265

« Odpowiedź #6 dnia: 21 Listopada 2014, 13:44:27 czas Polski »
zgadza się mają podobny styl bo ukierunkowałem się w stronę bala jak i kolorów sosny i drzewa egzotycznego. Teraz chciałbym kupić taśmówkę i zacząć realizować inne pomysły tylko cały czas mam dylemat jaką wybrać