Tak, ale jest to mniej intuicyjne i trudniejsze w porównaniu do KD Max V6. Wiem co mówię, jestem byłym użytkownikiem PRO100. Po zmianie programu na KD Max odczułem ogromną różnicę jeśli chodzi o łatwość i szybkość projektowania. Oczywiście na korzyść KD Max. Tobie też polecam taką zmianę.
Przed zakupem kolejnej licencji na pro100 zastanawiałem się czy może "pobawić się" w coś innego. Ściągnąłem nawet demo KD Maxa, ale to co ono sobą prezentowało było po prostu żenujące (dzwonili potem do mnie marketingowcy, i według nich demo jest w starszej wersji, dodatkowo solidnie okrojone). Sory ale jeśli ktoś chce wydać kilka tysięcy na program to powinien mieć możliwość popracowania na pełnej wersji chociaż przez kilka dni zanim podejmie decyzje - pro100 daje możliwość ściągnięcia praktycznie pełno użytkowej wersji demo (brak możliwości zapisu projektu, brak modułu rendera i jeszcze kilku), CAD kuchnie umożliwia kupno wersji 30dni za 220zł, a KDmax daje demo starej wersji i nic pozatym....
Także sprawdziliśmy KDmax - wrażenie negatywne, sprawdziliśmy CAD kuchnie - tutaj wizualne rewelka ale trzeba było by się przestawić i pozostało dobrze znane wszystkim w firmie Pro100. A do tego wole "wspierać" rodzime firmy wiec wybór był tym prostszy