Pytania moje do studio tata wynikają z tego że każdy z nas na czymś zaczynał.I już po kilku trudniejszych projektach dochodzi do różnych wniosków.Mam na oku tokarkę,Angielskiej produkcji,ale mam dylemat ponieważ jak łatwo się przekonać czytając opisy że Angielski sprzęt ma gwinty calowe.Co za tym idzie może być a raczej jest problem z uchwytami które już posiadam.Można zawsze kupić uchwyty NOVA ale na pewno znacie ceny.Oczywiście można zawsze dotoczyć adapter,ale jaki to ma sens przy nowej i tak drogiej tokarce? Tokarka kosztuje nie mało,jakość wykonania jak i precyzja są niepowtarzalne jeżeli prawdą jest to co podaje producent. Na filmie z recenzją widać że podtoczony,niemal na kilka milimetrów element jakby się nie obracał do momentu podcięcia go dłutem.Mowa oczywiście o RECORD POWER.Zobaczymy co dalej będzie z tym moim ''marzeniem''.Ale tak własnie to wygląda.Oczywiście dalej będę toczył na tym co mam ale już coraz trudniej jest mi zrealizować projekty które mam w głowie.I wiem na pewno co ja potrzebuję i jakie wydatki mnie czekają .I dlatego wydaje mi się że nie ma recepty na... ''jaką kupić''.