04 Maja 2026, 12:12:56 czas Polski

Autor Wątek: Życzenia bożonarodzeniowe  (Przeczytany 7397 razy)

Offline morosoph

Odp: Życzenia bożonarodzeniowe
« Odpowiedź #30 dnia: 23 Grudnia 2015, 13:41:08 czas Polski »
I ja Wam życzę radości, ale i odrobiny ciszy, optymizmu, piękna w życiu i spełnienia choćby cichych nadziei.
A przy tym pamiętajmy o naszych jakże ważnych tradycjach i... o tych co im trochę smutniej.

Offline Łukasz G.

« Odpowiedź #31 dnia: 23 Grudnia 2015, 15:41:49 czas Polski »
Wszystkim forumowiczom których miałem szczęście poznać osobiście oraz tym których znam tylko via forum - oraz tym których nie znam - szczęśliwych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia. 

akwa-stolarz

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 23 Grudnia 2015, 15:46:10 czas Polski »
Życzę wszystkim na te nadchodzące święta, aby w tartakach były zawsze promocje, a drewno zawsze proste i bezsęczne :-) aby gwoździe się nie wyginały a klej zawsze trzymał :-).  Pozdrawiam i zazdroszczę śniegu tym co go za oknem mają.

wysłane przy użyciu tapatalk

kozio

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 23 Grudnia 2015, 16:21:05 czas Polski »
A właśnie właśnie, u kogo jest śnieg?
Pewnie tylko Robert z Vagina Bykk go ma. ;D

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #34 dnia: 23 Grudnia 2015, 16:47:10 czas Polski »
Powiem Wam, ze przejechalem dzis z Trojmiasta prawie pod Lublin i takiej wiosny dawno nie widzialem. A snieg ? Co to snieg ?

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline bazyl311

« Odpowiedź #35 dnia: 23 Grudnia 2015, 17:31:36 czas Polski »
Ja też życzę wszystkiego najlepszego, spokojnych świąt i rodzinnych.  A co do śniegu to ja jadę od Krakowa do Wrocławia i też nic nie widać

Offline Rizer

« Odpowiedź #36 dnia: 23 Grudnia 2015, 17:36:26 czas Polski »
To ja też wam wszystkim, za koleją składam życzenia: Zdrowych, radosnych, udanych Świąt Bożego Narodzenia, desek bez rdzenia, strugów ostrych, kolęd radosnych, palców całych i w komplecie, więcej ścisków i pomysłów... No i rymy mi się skończyły  :D Ale powracając - wszystkiego najlepszego!
,,Dla człowieka który ma tylko młotek, wszystko zaczyna wyglądać jak gwóźdź"
                                                                Abraham Maslow

Offline Wojtek Ś

« Odpowiedź #37 dnia: 23 Grudnia 2015, 19:28:07 czas Polski »
Pojawiam się po bardzo długiej nieobecności! Witam wszystkich w tym szalonym czasie świątecznym ;) Składam razem z moją piękniejszą połową wszystkim forumowiczom szczere życzenia świąteczne i mimo że są pisane prze internet to są tak samo szczere jakbym pisał je na pocztówce! Życzę każdemu dużo zdrowia bo to właśnie ono jest najważniejsze, życzę też samych sukcesów w zyciu osobistym jak i tym służbowym. Mam nadzieję że forumowa brać będzie dalej się tak rozwijać i brnąć w kierunku rozsławienia stolarskiego fachu! Jeszcze raz Wesołych Świąt :D
Nieważne na jakim sprzęcie pracujesz ważne jak to robisz :)

Offline Krystian Adam

« Odpowiedź #38 dnia: 23 Grudnia 2015, 21:12:29 czas Polski »
Ja wam życzę sukcesów w życiu zawodowym jak i osobistym, krótko mówiąc aby nie odebrali wam zasiłku. -Sorry tak mi się nasunął fragment kabaretu że musiałem to napisać. Ale na serio wszystkiego najlepszego, zdrowia szczęścia, pomyślności, wszystkich palców i radości. Dużo mebli wykonanych i klientów zaufanych.

mily68

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 24 Grudnia 2015, 01:04:00 czas Polski »
A ja życzę Wam odpoczynku - tego zaraz po zdrowiu i pieniądzach brakuje nam chyba najbardziej ;)

Offline sebacmielow

« Odpowiedź #40 dnia: 24 Grudnia 2015, 07:20:27 czas Polski »
I ja się dołączam do życzeń i dodatkowo życzę wam więcej czasu na to co macie jeszcze do zrobienia

Offline krzyś48

« Odpowiedź #41 dnia: 24 Grudnia 2015, 09:04:52 czas Polski »

Zdrowia, szczęścia, pomyślności
i niech dobro wśród Was gości.
I niech Boga wielka moc
na Was spłynie w świętą noc.
Życzy krzyś48 ;)

Marcin M

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 24 Grudnia 2015, 10:10:19 czas Polski »
Spokojnych i wesołych świąt w rodzinnej i ciepłej atmosferze, bo to najważniejsze. A prezenty, no cóż, niech będą spełnieniem waszych marzeń. :)

Offline SpecPiotr

« Odpowiedź #43 dnia: 24 Grudnia 2015, 12:05:37 czas Polski »
A ja jak zwykle sie troche wylamie ;-) Polacze dzial realizacje wlasne z zyczeniami.

Zycze wiec Wam wszystkim byscie odnajdywali pasje drewniana we wszystkim co robicie nawet przy przygotowaniach swiatecznych. Niech strugi wolno sie tepia i katy niech same sie trzymaja. Tego wszystkiego w polaczeniu ze zdrowiem wszystkim Wam i Waszym Rodzinom zyczy Piotr aka SpecPiotr ;-)

Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka

Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline RobRob

« Odpowiedź #44 dnia: 24 Grudnia 2015, 15:04:25 czas Polski »
Zyczę również Zdrowych Wesołych Świąt i dużego mikołaja