Witam,
Nazywam się Maciek. Moja pasja to stolarstwo. Bliska rodzina żartowała mówiąc że urodziłem się z młotkiem i gwoździem w ręce

. Jestem młodym nie doświadczonym "stolarzem" jeżeli tak to mogę nazwać, lecz mam możliwości korzystania z doświadczenia moich wujków. Dostęp do maszyn mam bardzo wielki, posiadam swój mały warsztat z podstawowymi narzędziami. Pracuje głównie w warsztacie przekazywanym od pokoleń. Na początku pracował tam mój pradziadek potem wujek a teraz ja. Lecz to nie koniec możliwości

. Wujkowie o których tak dużo wspominam, mają bardzo duży warsztat. Stolarnie, lakiernie, suszarnie, montaż. Lecz oni pracują głównie na płytach MDF czasami na płytach fornirowanych. Też interesuje się interesuje się mechaniką, lakiernictwem oraz ścinką drzew. W wolnych chwilach projektuje w sketch up oraz sprawdzam nowości na rynku stolarskim, a najbardziej lubię oglądać filmy Jarka Ostaszewskiego

. Jestem na etapie kupna nowych maszyn i odnowienia warsztatu. Będę się starał na bieżąco wysyłać zdjęcia.
Serdecznie pozdrawiam i życzę szczęścia w nowym roku

Macieqmc