31 Maja 2026, 00:17:43 czas Polski

Autor Wątek: Zabudowa kącika w garażu  (Przeczytany 19835 razy)

a13

• Gość
Odp: Zabudowa kącika w garażu
« Odpowiedź #60 dnia: 11 Lutego 2015, 13:13:41 czas Polski »
To byka reklama?
No bez byka :)
Ale kontynuując w stylu pragmatycznym, polecam
http://www.spotline.pl/promocja-noworoczna
Szczególnie pozycję 1 tylko 6 stówek.

kwita

• Gość
« Odpowiedź #61 dnia: 11 Lutego 2015, 14:18:53 czas Polski »
Możecie doradzić czy lepsze są np. te punktowe
ładne mi punktowe, jak tam reklama wszystkich lamp od A-Z
Ja choruje na żyrandole kryształowe, tylko co zawieszę to leżą na ziemi bo warsztat mam w piwnicy i tam jest 220 cm... Ale te punktowe od A-Z niezłe, jak żyję takich w warsztacie nie widziałem :D. Ja mam w swoim ledy ale tylko po to aby się nie przewrócić a przy stanowiskach najzwyklejsze żarówki. Jak nasz kochana unia zabrała się za żarówki, to kupiłem cały karton by mieć co wkręcać jak inni oślepną

Offline BuziolPaint

« Odpowiedź #62 dnia: 11 Lutego 2015, 14:47:44 czas Polski »
Haha reklama jak nic ;D polecam zwykły halogen najlepiej samemu poskładany (rama/oprawa/kabel) taniej wychodzi ;D i klimat warsztatu zachowany..
A serio to sam jeszcze nie ogarnąłem porządnego światła więc nic polecić/doradzić nie moge ;p

Offline domines

« Odpowiedź #63 dnia: 21 Lutego 2015, 14:12:06 czas Polski »
Swietna zabudowa. Widzialem frezarke chyba z lidla? Jak sie spisuje? Pozdrawiam.

Offline BuziolPaint

« Odpowiedź #64 dnia: 21 Lutego 2015, 16:20:08 czas Polski »
domines, jest super nie mam żadnych zastrzeżeń ;) własnie powstaje dla niej stolik
(http://forum.domidrewno.pl/realizacje-widzow-domidrewno/uniwersalny-stolik-z-platem-pod-pilarke-frezarke-wyrzynarke-i-inne/)

Offline BuziolPaint

« Odpowiedź #65 dnia: 23 Marca 2015, 21:47:57 czas Polski »
Witam, co prawda nie ten kącik nad którym pracowałem ani żaden z kątów ale bez sensu zakładać nowy temat więc kontynuuje ;) obrobiłem moje jedyne okno w warsztacie, a nad nim pokazała się półeczka ;) do tego wszystkiego niezły bałagan ;p

Offline MrMaly_PL

« Odpowiedź #66 dnia: 02 Kwietnia 2015, 20:39:01 czas Polski »
Wow, przejrzałem temat od początku do końca i jestem pod wrażeniem :) Jak już wszędzie trąbię - sam biorę się za meblowanie warsztatu, niestety sporo mniejszego bo 4x3,5 około, ale na początek musi wystarczyć :) Podoba mi się patent z chowanym stoliczkiem, także muszę pomyśleć, aby jak najbardziej zagospodarować przestrzeń. Co mi się rzuciło w oczy - kolega mówił, że także z okolic trójmiasta - zauważyłem, że z powiatu tego samego :P Dowiadując się, że można postawić budynek wolnostojący do 25m^2 bez pozwolenia oczka mi się zaświeciły, jednak szybko posmutniałem - rodzicielka raczej nie odda mi 25m^2 ogródka :P Ale przy okazji zapytam - czy istnieje ograniczenie co do ilości tego typu budynków na działce? :>

kozio

• Gość
« Odpowiedź #67 dnia: 02 Kwietnia 2015, 20:50:42 czas Polski »
Wszystko bardzo przemyślane i dokładnie zrobione. dobra robota.
Brakuje mi tylko koloru na płycie.
Ja chyba bym pomalował żeby rozjaśnić pomieszczenie, to dużo daje.
Pozdrawiam

Offline Cichy_Bob

« Odpowiedź #68 dnia: 12 Kwietnia 2015, 12:01:35 czas Polski »
Witaj,

Zabudowa suuuuperancka :D.

Pozwolisz, że skorzystam z Twoich rozwiązań przy stworzeniu własnego kącika  w garażu :) :) :)

Pozdrawiam

M.

Offline jorgensen

« Odpowiedź #69 dnia: 27 Maja 2015, 23:50:21 czas Polski »
o kurcze, robi wrażenie naprawdę ile pracy wykonałeś od początku, brawo! ja cały czas się tylko przymierzam, a i tak jak tylko mam okazję to przyjmuje jakieś stare meble od rodziny i znajomych zamiast wziąć się za konkretną zabudowę żeby mieć dokładnie takie meble jakich potrzebuję, ale cóż, wierzę, że w końcu się za to wezmę ;)

Offline Krystian Adam

« Odpowiedź #70 dnia: 28 Maja 2015, 00:03:07 czas Polski »
Ja liczę na to że się przedstawisz najpierw w odpowiednim dziale