Tak z ciekawości skąd wiesz za co masz minusy?W sensie za który wątek?
W tym wątku startowałem z 10 minusami, zobacz moje odpowiedzi.
Nie sądzę by były krytyczne, konfliktowe może zbyt konkretne tutaj dostałem 3 minusy.
Wątek o (piszę z dużej litery) Panu Owsiaku, startowałem z 7 minusami zakończyłem na 10 - nie wyraziłem się źle o Panu Owsiaku ale też nie wyraziłem się o nim dobrze. Chciałem pomóc wspólnie jako DiD ale bez tejże fundacji.
Zauważcie że ogólnie nie można mieć swojego zdania o 2 polskich fundacjach, nie piszę jakich ale stojących po 2 różnych stronach.
Wydaje mi się iż zbyt otwarcie, jak na nasze forum, wyrażam swoje zdanie, podaję rozwiązanie, deklaruję udział.
Chyba w naszej grupie to się nie podoba.
3 minusy dostałem, zresztą słusznie, ponieważ wszedłem w niepotrzebną dyskusję i to nie na temat,
a pierwsze 4 nie wiem za co. Jestem na forum od sierpnia 2014, czyli nikt mnie nie ściga za przeszłość.
A swoją drogą, jak łatwo nas (ludzi) napuścić jednego na drugiego, tu naciskasz i tam masz wynik, jesteśmy łatwo sterowalni.
""""
ja do momentu ukazania się tematu o WOŚP nie miałem żadnego minusa teraz mam 34 i co godzinę przybywa mi jeden

Paweł 46
"""
I tutaj admin będzie miał idealne pole do sprawdzenie, statystycznego, kto to pisze, czy nowy celowo założony użytkownik ?
Czy długoletni ? Może być ktoś ktoś z forum ale na innym nicku. Osobom z zewnątrz nie chciałoby się grzebać i oglądać nasze posty. A swoja drogą nam się to należy !!!

Zobaczcie, czy osoby o dużej ilości "+" wchodzą w jakiekolwiek dyskusje (poza merytorycznymi) i mówią co myślą na inne tematy, poza merytorycznymi, dotyczącymi forum. Nie.
Ale tego trola dzięki nam sprawdzi admin i nasz wątek ma dzięki niemu/nim duży sens. Tutaj się ujawnił, a na forum może raz kliknąć tu raz, tam raz i siać minusy dookoła. Ale ja już kończę, trol i tak będzie jak to zwykły bot z wyzanczonym celem śledził wybrane osoby i tak stawiał minusy, taka natura troli.