Sorry ze sie wpieprze w pol slowa miedzy userow a kupujacego!
Ja tak widze wozek na pretach... chyba ze sie myle. Zate, zrobisz za psie pieniadze wozek za ktory mnie powiedzieli tyle ze takie ryobi mialbys 2.
Mialem kiedys wkretarke tej firmy z systmie One Plus. Byla zajebista... padly aku po 3 latach. U mnie to naprawde w cholere przetrwala. Boche nie wytrzymaly 1/3 tego wiec firma moze i robi w skosnookich jednak robi to dobrze.
Ma z 2 stron przedluzenia, moj bosch gts 10 xc za 4 kola tego nie ma. Wiec bierz tego ryobi.
MLT100 nawet nie tykaj. Ja jestem wybredny ale luzy makita z mlt100 ma zajebiste zreszta poczytaj na tym forum i na innych

mialem ja na 2 godziny, cialem, rozczarowalem sie bardziej niz boschem gts 10xc. A kosztuje tyle co 2 ryobi!
Sa tez inne ale nie ma kto sprawdzic a Ci ktorzy maja to albo czas im nie pozwala albo ... czas

Zawsze mozesz kupic cos lepszego w tej cenie, pytanie kiedy i ile nerwow i czasu na to poswiecisz!
Pisze to Ja z deczka rozczarowany postawa firmy bosch posiadacz gts 10xc ktora mimo iz jest dobrze spasowana i nie ma luzow nigdzie (po za prowadnica ktora reklamuja jako rozwiazanie twoich problemow, no i brakiem dluzszego wozka)
Aha... pamietaj ze to ze pisz 1500 albo 2000 Watt to nie jest wyznacznik wydajnosci silnika a jego pobor mocy przy max obciazeniu