Witam,
jako że jest to mój pierwszy post "Witam wszystkich serdecznie", założyłem nowy wątek ponieważ trochę odbiega od istniejącego i dość często jednak uczęszczanego o pilarkach. Moim pytaniem jest a raczej rozpoczęciem dyskusji o piłach jest wątek pilarek do 10 tysięcy, nie musi być to nowa pilarka, bo raczej w tej cenie takiej nie znajdziemy, powinna być dość mała, ponieważ mam nie za dużo miejsca. Może być jakaś formatowa, ale nie za duża, bo niektóre kolosy po prostu się nie zmieszczą. Proszę Was o pisanie o swoich pomysłach na ten sprzęt, o jakieś konkretne linki. Gdzieś w głowie przewraca mi się REMA z Reszela, pytanie do tego wątku jest takie od kiedy produkują oni swoje maszynki(bądź części) w Chinach ?
Podpytanie moje jest takie jak oceniacie firmę Bernardo, z góry jednak zastrzegam, że nie interesują mnie sprzęty tego typu, chciałem jednak puścić wodzę fantazji i zobaczyć Wasze zdanie o sprzętach MADE IN CHINA, może ktoś z Was używa bądź używał sprzętu klasy HolzMann albo wymienionego wyżej Bernardo.
Pozdrawiam serdecznie Hubert