20 Maja 2026, 21:37:44 czas Polski

Autor Wątek: Witajcie  (Przeczytany 1733 razy)

Offline profes12

Witajcie
« dnia: 14 Marca 2015, 14:27:43 czas Polski »
Witajcie, pochodzę ze śląska, do tej pory moje główne prace  były wykonywane z płyty wiórowej laminowanej, rzadziej mdf. Dwa lata temu zająłem się również drewnem, kilka zleceń i na własne potrzeby. staram się inwestować w swój rozwój i jakość wykonywanych przeze mnie prac. Nienawidzę masówki, po nią warto jechać do supermarketu. Meble robione na zamówienie muszę mieć swoją duszę i na tym mi zależy. Wierzę że dzięki forum Dom i Drewno będziemy mogli pomóc sobie nawzajem.

akwa-stolarz

• Gość
Odp: Witajcie
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Marca 2015, 14:30:45 czas Polski »
witaj. czym się zajmujesz zawodowo?

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #2 dnia: 14 Marca 2015, 14:36:26 czas Polski »
Witaj, masz sporo wątków do poczytania na forum, na pewno coś Cię zainteresuje. Chętnie obejrzymy Twoje prace w Galerii. Powodzenia :)

Offline profes12

« Odpowiedź #3 dnia: 14 Marca 2015, 14:43:22 czas Polski »
Witaj, zaskoczę cię, prowadzę biuro rachunkowe, natomiast meblarstwo to mój sposób na odstresowanie, a wyższy poziom jakim jest stolarstwo to moja druga pasja, naturalny materiał, jego różnorodność jest piękna, chyba wiesz o czym piszę.Mój analityczny który doskonale sprawdza się w pracy zawodowej, ale potrzebuje wytchnienia i dlatego odskocznią jest drewno, które można dotykać, powąchać, czasem młotkiem uderzyć po palcach. Działa to na pozostałe zmysły w inny bardziej naturalny sposób, bo cóż można powiedzieć o komputerze, segregatorach, monitorze, klawiaturze to wszystko sztuczne.

kozio

• Gość
« Odpowiedź #4 dnia: 14 Marca 2015, 18:39:00 czas Polski »
witamy i chętnie obejrzymy kilka Twoich prac z ''duszą''

Offline profes12

« Odpowiedź #5 dnia: 17 Marca 2015, 09:30:11 czas Polski »
Witajcie, przedstawiam kilka moich projektów, niektóre zrealizowane inne zaś to tylko propozycje, niestety w 2012 roku włamali mi się do biura i ukradli sprzęt na którym była cała moja praca z kilku lat, w backupie zachowało się niestety mało.

Offline profes12

« Odpowiedź #6 dnia: 17 Marca 2015, 09:33:40 czas Polski »
Dorzucam jeszcze kilka wizualizacji. Fakt, moje prace jak na razie w całości wykonywane z płyty meblowej, lecz to było i jest bardzo fajne doświadczenie.

Offline profes12

« Odpowiedź #7 dnia: 17 Marca 2015, 09:34:33 czas Polski »
I jeszcze coś.

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #8 dnia: 17 Marca 2015, 09:49:27 czas Polski »
Jeżeli masz jakieś realizacje, to przedstaw je w dziale "Krok po kroku" lub w Galerii"

mily68

• Gość
« Odpowiedź #9 dnia: 29 Marca 2015, 08:35:11 czas Polski »
Witaj!