24 Kwietnia 2026, 08:08:48 czas Polski

Autor Wątek: wkrętarka Milwaukee M12 bdd lub cdd  (Przeczytany 4696 razy)

Offline robcio13

wkrętarka Milwaukee M12 bdd lub cdd
« dnia: 02 Maja 2015, 23:48:13 czas Polski »
witam wszystkich
zajmuję się produkcją i montażem mebli (płyta), posiadam wkrętarkę główną Makity 18V , a zamierzam dokupić sobie wkrętarkę pomocniczą , do takich drobniejszych prac, co myślicie o wkrętarce Milwaukee M12 BDD lub M 12 CDD . pozdrawiam
Carpe diem

Offline Blezio

Odp: wkrętarka Milwaukee M12 bdd lub cdd
« Odpowiedź #1 dnia: 14 Czerwca 2015, 21:33:54 czas Polski »
Myślałem o zakupie zestawu wkrętarko-wiertarka M18 i klucz HD18 od Milwaukee i po szerszym zapoznaniu się z tymi urządzeniami oraz opiniami posiadaczy sprzętu tej firmy, zakup odradzam. Pomyśl nad jakimś Festoolem, to chyba jedyna firma, która nie robi obecnie klienta w balona. Szkoda wydać ciężko zarobione pieniądze na chińskie bebechy z naklejką Made in USA lub Germany. >:(

Offline sebacmielow

« Odpowiedź #2 dnia: 14 Czerwca 2015, 22:27:32 czas Polski »
Miałem do czynienia ze szlifierką tej firmy jeszcze nie używana a luzy na wrzecionie większe niż w marketówkach ok 5 mm na tarczy 230.

mily68

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 14 Czerwca 2015, 23:15:46 czas Polski »
Blezio chyba pomyliłeś działy ;) Na pewno chciałeś napisać w http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/ ale coś Ci się pomyliło, prawda?

Offline Blezio

« Odpowiedź #4 dnia: 15 Czerwca 2015, 14:13:55 czas Polski »
Blezio chyba pomyliłeś działy ;) Na pewno chciałeś napisać w http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/ ale coś Ci się pomyliło, prawda?
Już się poprawiłem.  ;)

Milwaukee ma słabą elektronikę, która wygląda jak w zabawce, zwłaszcza jeśli chodzi o przełączniki i włączniki.
Nawet w trakcie 3-letniej gwarancji możesz płacić za naprawy sprzętu, ponieważ dotyczy ona tylko i wyłącznie "wad materiałowych".

Offline robcio13

« Odpowiedź #5 dnia: 27 Sierpnia 2015, 20:50:30 czas Polski »
Serdeczne dzięki już się wyleczyłem z Milwaukee ,pomyślę nad festoolem cxs lub txs
Carpe diem

Offline robcio13

« Odpowiedź #6 dnia: 20 Października 2015, 22:50:00 czas Polski »
no i w zeszłym tygodniu zakupiłem CXS-a, teraz go testuję
Carpe diem