15 Czerwca 2026, 02:34:24 czas Polski

Autor Wątek: Witam wszystkich, a zwłaszcza tych co mi dali burę za brak ogłady i netykiety  (Przeczytany 1142 razy)

Offline patmos

Witam,

Nazywam się Darek, mieszkam na Teneryfie i jestem domorosłym stolarzem, chociaż to chyba określenie zbyt na wyrost, bo ktoś kto ma frezarkę parę dłut, piłę tarczową, wiertarkę nie zasługuje od razu na taki tytuł. Kupiłem z żoną mieszkanie i po prostu staram się zrobić wszystko sam. Jako,że miejsce gdzie jestem to taki trzeci świat pod wieloma względami, więc liczę na jakąś fachową pomoc. Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie ze słonecznej wyspy

Offline krzyś48

Odp: Witam wszystkich, a zwłaszcza tych co mi dali burę za brak ogłady i netykiety
« Odpowiedź #1 dnia: 06 Lipca 2015, 20:44:00 czas Polski »
Miło powitać :)
Pierwsze koty za płoty,nie ma co strzelać focha ;D
Tu tak jest ,że się wpierw witamy ,a potem pytamy ;)
Bo nie wiadomo z kim rozmawiamy ,tzn. z 10- cio  latkiem czy 100 latkiem :P
Pozdrawiam :)

kozio

• Gość
Odp: Witam wszystkich, a zwłaszcza tych co mi dali burę za brak ogłady i netykiety
« Odpowiedź #2 dnia: 06 Lipca 2015, 20:54:14 czas Polski »
mieszkam na Teneryfie...     ... to taki trzeci świat pod wieloma względami
Dobre ;D
Z tym przywitaniem to porównam je do sytuacji kiedy do Twojej córki przyszedłby chłopak i nawet nie śmiał Ci powiedzieć dzień dobry...
To zwykła kultura...
Pozdrawiam

mily68

• Gość
« Odpowiedź #3 dnia: 06 Lipca 2015, 22:39:08 czas Polski »
Witam. Błędy wybaczone :)

Offline JarekO

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +26/-4
  • Centrum dowodzenia
  • View Gallery
    • Domidrewno.pl
« Odpowiedź #4 dnia: 06 Lipca 2015, 23:45:34 czas Polski »
Witamy na forum :) Miłego czytania i wertowania i... pisania oczywiście! :)
----------------------------------------
Pozdrawiam
Jarek