Wszystko zmontowane tak, aby robiło jak najlepsze wrażenie, no, ale powiedzmy sobie szczerze - z pustego to i Salomon nie naleje. Mam nadzieje, że oglądając poniższe filmiki nie będą Wam krwawić oczy.
Sam autor ma świadomość, że filmy mogą być lepsze. My go nie krytykujemy, tylko piszemy swoje zdanie, i co można by zmienić.
W złym kierunku naród idzie. Młody jestem, mało wiem, ale...
Powoli zauważam, że nie można mieć odmiennego zdania. A jeśli już się ma, to trzymać je w notesie pod poduszką. Ludzie atakują jak stado wilków, tych co myślą inaczej.
Tak już jest, że wszystkich nie zadowolisz. Zawsze zastanawia mnie skąd tyle krytyki, niezadowolenia... Aby krytykować, pokaż coś co sam zrobiłeś, zrób...
kwita, chyba większość forumowiczów aktywnych w tym wątku, pokazało już wcześniej na forum swoje realizacje. Tym samym otworzyli się na krytykę, sugestie, opinię.
Nie "mamy" po 7 lat, żeby każdą realizację chwalić, i słodzić wykonawcy. Od tego są "lajki" na facebooku.
I czy na prawdę tak bardzo skrytykowałem filmy? :"Jeśli o filmy chodzi, to ładnie pokazane. Kamera stabilna, obraz czytelny. Jednak ta muzyka...

Bardziej pasowało by coś spokojnego, zwłaszcza że widoczna jest produkcja zabawek dla dzieci

"
To była tylko sugestia odnośnie muzyki, tyle.
Koniec końców, to ja zapewne wyjdę na tego złego, co się "czepia".
Trudno, tak już mam.
I "czepiał" się będę