08 Maja 2026, 07:30:18 czas Polski

Autor Wątek: propozycja z "Przedstaw się!"  (Przeczytany 14002 razy)

krzysiek

• Gość
Odp: propozycja z "Przedstaw się!"
« Odpowiedź #15 dnia: 26 Września 2015, 13:31:35 czas Polski »
Ciekawe czemu w tej sprawie nie zabrał jeszcze głosu administrator ?

Offline robson

« Odpowiedź #16 dnia: 26 Września 2015, 13:43:39 czas Polski »
Temat stary, wałkowany wielokrotnie
szkoda zachodu  :)

kozio

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Września 2015, 20:02:48 czas Polski »
sraczką legislacyjną
Swietne to...   ;D

to-ja

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Września 2015, 21:47:42 czas Polski »
Statystyki są przerażające
wyszukiwarka: wpisujemy frezarka - mamy 11 stron wyników
                       wpisujemy przedstaw się - 17 stron wyników
Wy zakładaliście to forum, ja jestem tylko gościem od niedawna, ale czy o takie forum walczyliście?

kozio

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 26 Września 2015, 22:52:27 czas Polski »
Nie!

Na wojnie ludzie też nie walczą po to by się zabijać tylko o pokój...

Offline Morświn

« Odpowiedź #20 dnia: 26 Września 2015, 22:58:26 czas Polski »
Tak ogolnie ja tam o nic nie walczylem tylko spokojnie czytam a nieraz cos wrzuce:P
A tak na serio nie lepiej zeby kazdy siebie pilnowal? Nawet jak ktos widzi ze delikwent pisze majac w d regulamin to po prostu go olac. A w sprawie witania nowych, jest to mile jak powitaja cie w nowym otoczeniu a nie jak to czesto bywa albo takiego dzialu nie ma albo jest zablokowany zeby nie odpisywac. Wydaje mi sie ze lepiej nie psuc atmosfery ktora na ogol jest przyjemna (chyba ze ktos chwyci sie za pisanie o polityce czy kwestiach pogladowych:P)

Offline krzyś48

« Odpowiedź #21 dnia: 26 Września 2015, 23:45:25 czas Polski »
Statystyki są przerażające

Może i są  :P
Ale czy kolega też się nie przyczynia do(zaśmiecania) tego cyklicznie wałkowanego tematu tworząc nowy wątek ???
Jest tak, jak  założył Jarek i mnie to pasuje :)
Lubię wiedzieć z kim piszę a kolega wylewny nie był :P
http://forum.domidrewno.pl/przedstaw-sie-na-did/czesc-3679/msg43802/#msg43802

Online Lirorobert

• Administrator
  • Hero Member
  • Ocena +10/-0
  • View Gallery
    • Lirorobert
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Września 2015, 08:49:01 czas Polski »
A obecnie CV. Tak teraz nazywa się życiorys. (informacja dla niezorientowanych)

Nie bądżmy cyniczni. Czy do domu wpuścisz gościa który nie powie "Dzień dobry, mam na imię..." tylko "Chej buraku mam biznes ale nie pytej się kto ja jestem"

Mnie Mamusia i Tatuś nauczyli podstawowych zasad kultury i dobrego wychowania.
A co do wyników wyszukiwań to zgadzam się. są przerażające, ale z powodu tego że pomomo zasad regulaminu i wielu próźb nadal jest takie nieokrzesanie że trzeba o tym pisać.
Pytam się ile jeszcze i kiedy wykorzenimy ten brak wychowania z naszego społeczeństwa.

Miłej niedzieli i pozdrawiam.

Offline amigorg

• Hero Member
  • Ocena +224/-6
  • Nie kupuj tego, co możesz zrobić sam.
  • View Gallery
    • Maszyny i projekty
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Września 2015, 09:00:56 czas Polski »
Teraz też życiorysy się pisze, tylko nazywają się CV. Bez niego nie dostaniesz żadnej pracy ( co nie oznacza, ze dostaniesz pracę jak go napiszesz ;)).
@to-ja
Skoro taką wagę przywiązujesz do statystyk, to łatwo powinieneś zauważyć, że statystycznie najczęściej przedstawiania się na tym forum bronią ci, którzy w tematach dotyczących stolarstwa, maszyn i narzędzi mają dużo do powiedzenia i chętnie wiedzą i doświadczeniem się dzielą. Przeciwnie, ci co są temu przeciwni, najczęściej nie za bardzo mają się na forum czym pochwalić, do tego nie mają specjalnie argumentów aby bronić swojego stanowiska. Przecież stwierdzenie, że "tak było za komuny" przypomina  " ....a u was w Ameryce murzynów biją..." z innej dyskusji - przecież to śmieszne.
Ci pierwsi, do których i ja się zaliczam nie chcą aby to forum było anonimowe, dostępne dla anonimowych hejterów, są i inne argumenty już wielokrotnie przytaczane, szkoda więc czasu na jałowe dyskusje, lepiej skupić się na stolarstwie - oczywiście wcześniej przedstawiając się w odpowiednim dziale.
Wiedza jak wszystko kosztuje, na forum jedynym kosztem jest przedstawienie się, niewiele prawda?
« Ostatnia zmiana: 27 Września 2015, 09:09:59 czas Polski wysłana przez amigorg »

to-ja

• Gość
« Odpowiedź #24 dnia: 27 Września 2015, 09:07:28 czas Polski »
Dobra odpuszczam
zostałem już sprawdzony- za mało?, więcej o de mnie nie będzie to nie facebook, którego zresztą nie mam
propozycja była - nie wykonalna
Ogólnie mi nie zależy
Czy ta atmosfera aż taka fajna jak ktoś grzecznie spyta a tam nagonka bo musimy wiedzieć kto, gdzie itd
Najważniejszy głos admina, nie wypowiedział się czyli po temacie.
Dla mnie temat do zamknięcia

to-ja

• Gość
« Odpowiedź #25 dnia: 27 Września 2015, 09:41:21 czas Polski »
Przeczytałem ten wątek jeszcze raz i niestety muszę przyznać że poddałem się tonowi jaki został nadany w tym temacie

Przeczytajcie proszę jeszcze raz pierwszy post w tym temacie, sprawdźcie jaka była propozycja zamiast sprawdzać inne rzeczy, zobaczycie wtedy że nie chcę aby zniknęło przedstaw się

Offline krzyś48

« Odpowiedź #26 dnia: 27 Września 2015, 11:55:43 czas Polski »
Przeczytajcie proszę jeszcze raz pierwszy post w tym temacie, sprawdźcie jaka była propozycja
Przeczytałem

Może by tak do formularza podczas rejestracji dodać pole "o Tobie"
Pomysł przedni :)
Ale po co zmieniać jak sam jesteś zdania że
zostałem już sprawdzony- za mało?, więcej o de mnie nie będzie to nie facebook,

Czy byś w tym miejscu "o Tobie" napisał więcej o sobie ??? podejrzewam że nie ,więc po co zmieniać :-\

Czy ta atmosfera aż taka fajna jak ktoś grzecznie spyta a tam nagonka bo musimy wiedzieć kto, gdzie itd
To nie nagonka,a zwykła solidarność -popieramy siebie nawzajem,bo temat jak już pisałem cyklicznie powraca.
Staramy się pilnować porządku, choć nie jesteśmy do tego zobowiązani .Zależy nam żeby forum działało i tętniło życiem ,choć nie zawsze nam wychodzi żeby nie "offtopować" ::) :P ;D ale to czasami ma swój urok.

Najważniejszy głos admina, nie wypowiedział się czyli po temacie.

Na pewno czytał,i jak by uważał że potrzebna zmiana, to by się wypowiedział :)
Kończąc mój wywód kolego To-Ja nie zniechęcaj się do nas ,poczytaj,dyskutuj i zobaczysz że jest fajnie :) a że czasami trudno przebić się do tej właściwej wiadomości ,no cóż "taki u nas klimat" ;D
Przepraszam co niektórych kolegów że pozwoliłem sobie zrobić małe podsumowanie :P
Pozdrawiam i miłej niedzieli ;)

Offline def

« Odpowiedź #27 dnia: 27 Września 2015, 12:10:03 czas Polski »
Z pewną taką nieśmiałością,.. Mam propozycję aby "przedstaw się" połączyć lub poszerzyć o "galerię" zdjęć wyrobów forumowicza. Samo napisanie kilku zdawkowych słów zakłamuje obraz piszącego i wyobrażenie czytającego-oglądającego. Ilość odwiedzin będzie też miarą popularności forumowicza, czyli zastąpi dawne plusiki,....
 Dotychczasowe "przedstaw się" "umiera" po kilku dniach i nie żyje,....

to-ja

• Gość
« Odpowiedź #28 dnia: 27 Września 2015, 12:18:13 czas Polski »
Czy byś w tym miejscu "o Tobie" napisał więcej o sobie ??? podejrzewam że nie ,więc po co zmieniać :-\
Prawda nie napisał bym nic więcej, intencją pomysłu był brak zbędnych postów w tematach, i na prawdę tylko tyle

kozio

• Gość
« Odpowiedź #29 dnia: 27 Września 2015, 19:41:29 czas Polski »
Krzysiek48 popieram w 100% myślimy zdaje się bardzo podobnie.