20 Czerwca 2026, 01:14:26 czas Polski

Autor Wątek: Gdzie w Koszalinie lub poblizu znajde formatki/fronty akrylowe?  (Przeczytany 1841 razy)

Offline Fafi

Gdzie w Koszalinie lub poblizu znajde formatki/fronty akrylowe?
« dnia: 28 Października 2015, 15:40:41 czas Polski »
Witam,

Szukam firmy w Koszalinie produkującej fronty/formatki akrylowe, najlepiej jakby robili frez albo na gotowo front z uchwytem krawedziowym.
Wiem ze taka firma jest ale nie wiem gdzie a na internecie nigdzie nie ma :D

Dzieki.

Offline SpecPiotr

Odp: Gdzie w Koszalinie lub poblizu znajde formatki/fronty akrylowe?
« Odpowiedź #1 dnia: 29 Października 2015, 08:04:19 czas Polski »
Witam. Nie jestem co prawda z Koszalina ale pierwsze co to poszukaj "strefa plyt" w okolicy. Na 99% w firmach ktore wyskocza w google znajdziesz akryl wraz z cieciem i oklejaniem.
Co do uchwytow to jakie konkretniebCie interesuja ? Krawedziowe wposzczane czy w formie aliminiowej listwy po calej szerokosci ?

Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka

A swoja droga co tak Cie w akrylu pociaga ? Jak robie kilka lat tak tylko raz robilem kuchnie w akrylu :-)
« Ostatnia zmiana: 29 Października 2015, 08:10:32 czas Polski wysłana przez SpecPiotr »
Samo sie nie zrobi ale mogłoby sie samo wnosić.

Offline Fafi

« Odpowiedź #2 dnia: 29 Października 2015, 11:25:58 czas Polski »
"wymagania" klientów.... tak samo z uchwytem. Korpus szafy bedzie z normalnej plyty fronty + 2 scianki widoczne z akrylu (troche to bedzie kosztowac).
Ma być taki sam jak ten z mojego drugiego postu:
http://forum.domidrewno.pl/uchwyty/poszukuje-producentasklepu-z-tym-uchwytem-krawedziowym/

Dostalem namiar na jedna firme i chyba oni te uchwyty maja, dzisiaj zadzwonie.

Offline Krzysiek_Ełk

« Odpowiedź #3 dnia: 29 Października 2015, 12:18:33 czas Polski »
Jakbyś nie mógł znaleźć lub nie odpowiadał by Ci wymiar (o ile się nie mylę to szerokość płyty akryl 1,25 m) to możesz też spróbować nowych połysków, które wypuścił ostatnio Egger. Też robią teraz na mdf więc powierzchnia nie odbiega od akrylu. Ostatnio oglądałem formatki w hurtowni w której robię zakupy i wygląda nieźle. No i rozmiar płyty normalny 2,80 na 2,07. Chyba mniej kolorów trochę, nie wiem, nie zagłębiałem się w szczegóły.